Пончики з гарбуза
(покроковий рецепт з фото)
Пончики з гарбуза - прекрасний і незвичайний десерт для затишного чаювання. Здивуйте своїх близьких! Рецепт пончиків з гарбуза досить простий, блюдо бюджетне, проте смак вразить кожного
Давайте спробуємо приготувати пончики з гарбуза за моїм рецептом - це абсолютно не складно, зате пончики вийдуть чудові. Що, відразу обмовлюся - щоб приготувати гарбузове пюре, очистіть гарбуз від шкірки і насіння, наріжте і зваріть. Злийте воду і приготуйте пюре в блендері. А вже все інше написано в рецепті. Хай щастить!
- Борошно - 1+3/4 склянки
- Розпушувач для тіста - 2 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
- Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
- Запашний перець - 1/2 чайних ложки
- Масло каноли - 1/3 чайних ложки
- Яйце - 1 штука
- Ванілін - 1 Чайна ложка
- Пюре з гарбуза - 3/4 склянки
- Молоко - 1/2 склянки
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки (для покриття)
- Цукор - 2/3 склянки (для покриття)
- Обкладинка - 1+1/2 склянки (для покриття)
Змішайте в мисці сухі інгредієнти. Перемішайте для об'єднання.
В іншій великій мисці змішайте масло, коричневий цукор, яйця, ваніль, пюре з гарбуза і молока.
Додати до отриманої суміші сухі інгредієнти і перемішайте.
Отримане тісто викладіть у форму для запікання. Випікати протягом 10-12 хвилин.
Поки пончики знаходяться в духовці. Розтопити масло і перелийте в миску. В іншій мисці змішайте цукор і корицю.
Коли готові пончики охолонуть, опустіть їх в миску з маслом, а потім занурте в цукор і корицю.
Коли готові пончики охолонуть, опустіть їх в миску з маслом, а потім занурте в цукор і корицю.
Все те ж саме виконайте з усіма пончиками.