Помідори з гірчицею холодним способом
(покроковий рецепт з фото)
Багато хто любить малосольні огірочки, а що ви скажете на рахунок малосольних помідорів? До цього рецепта я їх ніколи не пробувала, і дуже про це шкодую. Неймовірно смачна закуска на зиму. Читайте!
Цей варіант може здатися дивним, але я все одно поділюся з вами тим, як приготувати помідори з гірчицею холодним способом. До речі, смак виходить ніби малосольний, а зовсім не довго справжня заготовки. Соковиті плоди з пряними нотками запам'ятаються вам надовго.
- Вода - 5 літрів
- Оцет 9% - 500 мілілітрів
- Сіль - 1 Склянка
- Цукор - 2 склянки
- Аспірин, таблетка - 15 штук
- Гірчиця суха - 1 Ст. Ложка
- Помідор - 6 кілограм
- Часник - За смаком
- Перець гіркий - За смаком
- Кріп - За смаком
- Болгарський перець - За смаком
Помідори промийте. Обидва перцю очистіть від насіння і наріжте. Кріп подрібніть. Chesnok чистий. Викладіть всі ці інгредієнти в стерилізовані банки, чергуючи їх між собою.
На кожну 3-х літрову банку викладіть по 1 ст. Ложки гірчиці.
Зробіть розсіл. Змішайте воду з аспірином, цукром і сіллю.
Влийте розсіл до помідорів і закрийте банки кришками. Приберіть заготовку в холодне місце. Через добу можна пробувати.