Плов з нутом і куркою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Смачний і оригінальний рецепт плову з додаванням гороху нут. До того ж, ще й досить економний, так як курятина значно дешевше інших видів м'яса. Смачне і ситне блюдо. Рекомендую.
М'ясо та овочі обсмажуємо в мультиварці, викладаємо шарами, додаємо попередньо замочений нут, спеції, замочений рис, спеції і тушкуємо. У вас вийде дуже ароматне і соковите блюдо. Плов з нутом і куркою подавайте гарячим. Смачного! 
- Куряче філе - 600 грам
 - Мал - 1 Склянка
 - Гайка - 1 Склянка
 - Цибуля - 2 штуки
 - Морква - 2 штуки
 - Перець гострий - 2 штуки
 - Голівка часнику - 1 штука
 - Шафран - 1 Ст. Ложка
 - Спеції для плову, сіль - За смаком
 

Куряче філе порізати шматками і обсмажити в чаші мультиварки в режимі «Жарка». Можна додати трохи тваринного жиру.

Викладіть м'ясо в миску.

Обсмажте в мультиварці порізаний півкільцями цибулю.

Через деякий час додайте порізану моркву і обсмажуйте хвилин 5-7.

Тим часом шафран замочіть у воді.

Викладіть з мультиварки овочі.

М'ясо відправте назад в чашу мультиварки.

Зверху викладіть овочі.

Нут необхідно попередньо на ніч замочити, можна навіть відварити його до напівготовності. Після замочування промийте, а якщо варили, то злийте рідину.

Додайте нут в мультиварку.

Влийте шафранову воду, додайте сіль і спеції за смаком.

Мал замочите на час, злийте рідину і також висипте в мультиварку. Додайте води, так щоб рівень рідини був трохи нижче рису. Буквально на один міліметр. У рис покладіть пару гострих перчиком, головку часнику. Закрийте і тушкуйте в режимі «Мал» близько години.

Готовий плов перемішайте для рівномірного розподілу компонентів.