Рецепт Пиріжки з сосискою в духовці фото

Пиріжки з сосискою в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Пісні страви
На обід , На сніданок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Коли хочеться смачної домашньої випічки, саме час звернути увагу на цікаві рецепти. Пропоную вам приготувати м'які і буквально повітряні пиріжки з сосискою в духовці.

Опис приготування:

Якщо вам не до смаку смажені, пропоную вам звернути увагу на пиріжки з сосискою в духовці. Це дуже цікавий варіант, до того ж, не надто витратний. Такі пиріжки можна взяти на природу або на роботу.

  • Дріжджі - 5 грам
  • Борошно - 500 грам
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Сіль - 0.5 чайних ложки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Вода - 1 Склянка
пиріжки з сосискою в духовці - фото крок 1
1. Варто відразу зазначити, що цей простий рецепт пиріжків з сосискою в духовці є лише одним з можливих варіантів. Тісто можна приготувати абсолютно будь-який, використовуючи улюблений рецепт. Для початку в глибокій мисочці потрібно з'єднати просіяне борошно і дріжджі.
пиріжки з сосискою в духовці - фото крок 2
2. Окремо необхідно з'єднати теплу воду з цукром, сіллю і рослинним маслом. Ретельно перемішати і відправити в мисочку з борошном. Тепер можна замісити еластичне і м'яке тісто, накрити його рушником і відправити в тепле місце підходити.
пиріжки з сосискою в духовці - фото крок 3
3. Сосиски очистити і при бажанні відварити. Можна додати спеції при бажанні або свіжу зелень.
пиріжки з сосискою в духовці - фото крок 4
4. Коли тісто вже досить підійшло, розділити його на рівні шматочки. Кожен з них розкачати або розім'яти руками (попередньо змазаними рослинним маслом), формуючи корж. Всередину вкласти сосиску і ретельно заліпити краю. Заздалегідь включити духовку і підготувати лист, змащений маслом або застелений пергаментом. Викласти сосиски швом вниз і при бажанні змастити жовтком. Відправити в духовку на 25-30 хвилин.
пиріжки з сосискою в духовці - фото крок 5
5. Рецепт приготування пиріжків з сосискою в духовці практично підійшов до кінця. Коли з'явиться золотава скоринка, деко можна діставати, а пиріжки як слід остудити. При подачі їх можна доповнити соусом, наприклад, на основі сметани.

Схожі рецепти