Пиріжки з картоплею і сосискою
(покроковий рецепт з фото)
Пиріжки - відмінне доповнення до чаю. Пропоную вам рецепт приготування пиріжків з картоплею і сосискою - поживно і зійде як легкого перекусу.
Рецепт приготування пиріжків з сосисками і картоплею можна розділити на два етапи: приготування тіста і приготування начинки. Отже, розкриємо рецепт покроково:
1. Замішуємо тісто. Наливаємо в миску молоко, додаємо дріжджі і цукор. Ретельно все перемішуємо.
2. Нагріваємо на батареї протягом 10 хвилин. Коли починають з'являтися дріжджові бульбашки, додаємо яйця, сіль, олія, борошно.
3. Приступаємо до замішування. Заважати тісто, поки воно не стане однорідним. Головне, щоб в тесті не траплялося грудок. Накриваємо миску рушником, залишаємо на батареї. Чекаємо, поки воно розшириться в два-три рази. Знову приминає тісто і залишаємо на батареї.
4. Коли тісто розширилося повторно, можна приступати до його обробленні. Тим часом займемося начинкою. Відварюємо картопля, в каструлю виливаємо 1/3 склянки бульйону. Робимо з картоплі пюре, додаємо в нього бульйон, масло і кришимо бульйонний кубик. Розмішуємо пюре міксером або збиваємо, поки все не перемішається.
5. Знімаємо з сосисок плівку і ріжемо навпіл.
6. Тепер замішуємо начинку в тісто. Ділимо шматочки тіста на невеликі кулі розміром з апельсин і розгортаємо на борошні. У кожен кружечок додаємо столову ложку пюре і пів-сосиски. Ліпимо з цієї пишноти пиріжок.
7. Залишилося тільки обсмажити сосиски до готовності на рослинній олії. Можна подавати з чаєм або молоком.
- Борошно - 3 склянки
- Яйце - 1 штука
- Молоко нестерілезованное - 1/2 склянки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Дріжджі - 1 штука (пакетик)
- Сіль - За смаком
- Сосиски - 1, 5 кілограма
- Картопля - 5 штук
- Бульйонний кубик - 1/2 штуки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1/2 Ст. Ложки
1. Замішуємо тісто. Наливаємо в миску молоко, додаємо дріжджі і цукор. Ретельно все перемішуємо.
2. Нагріваємо на батареї протягом 10 хвилин. Коли починають з'являтися дріжджові бульбашки, додаємо яйця, сіль, олія, борошно.
3. Приступаємо до замішування. Заважати тісто, поки воно не стане однорідним. Головне, щоб в тесті не траплялося грудок. Накриваємо миску рушником, залишаємо на батареї. Чекаємо, поки воно розшириться в два-три рази. Знову приминає тісто і залишаємо на батареї.
4. Коли тісто розширилося повторно, можна приступати до його обробленні. Тим часом займемося начинкою. Відварюємо картопля, в каструлю виливаємо 1/3 склянки бульйону. Робимо з картоплі пюре, додаємо в нього бульйон, масло і кришимо бульйонний кубик. Розмішуємо пюре міксером або збиваємо, поки все не перемішається.
5. Знімаємо з сосисок плівку і ріжемо навпіл.
6. Тепер замішуємо начинку в тісто. Ділимо шматочки тіста на невеликі кулі розміром з апельсин і розгортаємо на борошні. У кожен кружечок додаємо столову ложку пюре і пів-сосиски. Ліпимо з цієї пишноти пиріжок.
7. Залишилося тільки обсмажити сосиски до готовності на рослинній олії. Можна подавати з чаєм або молоком.