Пиріг з солоними огірками
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите несолодке випічку, то цей пиріг стане вашим фаворитом. Прості, на перший погляд, інгредієнти в поєднанні один з одним забезпечують випічці неймовірний смак і аромат.
Якщо ви хочете побалувати випічкою себе і рідних, то прочитайте цей рецепт про те, як приготувати пиріг з солоними огірками. Цей простий рецепт обов'язково увійде в вашу куховарську книгу. Особливо він актуальний в зиязикай період.
- Мінеральна вода - 250 мілілітрів
- Дріжджі сухі - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 2 чайних ложки
- Растітелное масло - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Борошно - 400 грам
- Картопля - 4 штуки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Огірок солоний - 3 штуки
- Зелена цибуля - 1 пучок

У мисці насамперед необхідно змішати дріжджі, воду, цукор, всипати борошно і масло. Замісити тісто, поставте його в холодильник на годину.

Відваріть і потовчіть картоплю, додайте в пюре масло і дрібно нарізані солоні огірки.

Розділіть тісто, розкачайте одну частину за допомогою качалки. Рівномірно розподілити її по посуді для запікання. Зверху покладіть картопляно-огіркову масу і присипте рубаним цибулею. Накрийте другим шаром тіста і защіпніте з боків. В середині зробіть отвір, щоб при запіканні пар міг виходити.

Випікати пиріг з солоними огірками потрібно 50 хвилин при температурі 180 градусів.