Рецепт Пиріг з солоними огірками фото

Пиріг з солоними огірками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Картопля , Дріжджове тісто , Огірок , Солоний огірок
Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Якщо ви любите несолодке випічку, то цей пиріг стане вашим фаворитом. Прості, на перший погляд, інгредієнти в поєднанні один з одним забезпечують випічці неймовірний смак і аромат.

Опис приготування:

Якщо ви хочете побалувати випічкою себе і рідних, то прочитайте цей рецепт про те, як приготувати пиріг з солоними огірками. Цей простий рецепт обов'язково увійде в вашу куховарську книгу. Особливо він актуальний в зиязикай період.

  • Мінеральна вода - 250 мілілітрів
  • Дріжджі сухі - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Растітелное масло - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Борошно - 400 грам
  • Картопля - 4 штуки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Огірок солоний - 3 штуки
  • Зелена цибуля - 1 пучок
пиріг з солоними огірками - фото крок 1
У мисці насамперед необхідно змішати дріжджі, воду, цукор, всипати борошно і масло. Замісити тісто, поставте його в холодильник на годину.
пиріг з солоними огірками - фото крок 2
Відваріть і потовчіть картоплю, додайте в пюре масло і дрібно нарізані солоні огірки.
пиріг з солоними огірками - фото крок 3
Розділіть тісто, розкачайте одну частину за допомогою качалки. Рівномірно розподілити її по посуді для запікання. Зверху покладіть картопляно-огіркову масу і присипте рубаним цибулею. Накрийте другим шаром тіста і защіпніте з боків. В середині зробіть отвір, щоб при запіканні пар міг виходити.
пиріг з солоними огірками - фото крок 4
Випікати пиріг з солоними огірками потрібно 50 хвилин при температурі 180 градусів.

Схожі рецепти