Пиріг з м'ясом з листкового дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)
З рум'яною скоринкою і соковитою начинкою, м'ясний пиріг стане частим гостем на вашому столі. Готується дуже легко і швидко. Такий пиріг відмінно підійде для сімейної вечері або до приходу гостей.
Готувати пиріг з м'ясом з листкового дріжджового тіста в домашніх умовах одна насолода. Адже нічого складного в цьому немає - готується пиріг швидко і легко, а виходить дуже ароматним, ситним і смачним. Пригощати таким м'ясним пирогом можна і несподіваних гостей, і своїх рідних. Поділюся з вами простим рецептом пирога з м'ясом з листкового дріжджового тіста.
- Листкове бездріжджове тісто - 500 грам
- Фарш - 400-500 грам
- Ріпчаста цибуля - 3-4 штук
- Яйце - 3 штуки
- Твердий сир - 100 грам
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Сіль - 1 щіпка (за смаком)
- Чорний мелений перець - 1 щіпка (за смаком)
Ріпчасту цибулю очистимо від лушпиння і нарізаємо дуже дрібно, додамо в фарш і відправимо все на сковороду з рослинним маслом. Додамо ще сіль і перець і обсмажити протягом 10 хвилин.
3 яйця зваримо круто і наріжемо невеликими шматочками. Зелену цибулю помити і дрібно наріжемо.
Яйця і цибулю додаємо до фаршу і туди ж додаємо сметану. Все добре перемішуємо.
Тісто, попередньо розморожені, поділимо на дві нерівні частини. Більшу частину трохи розкачати і викладемо у форму, зробивши бортики.
Далі викладаємо начинку з сковороди і посипаємо тертим сиром.
Накриваємо другою частиною тіста, защипуємо краю і змащуємо пиріг збитим яйцем. Зробіть невелику дірочку в центрі пирога або невеликі розрізи по всьому пирогу.
Відправляємо м'ясний пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.