Рецепт Пиріг з листкового дріжджового тіста з фаршем фото

Пиріг з листкового дріжджового тіста з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , М'ясо , Фарш , Яловичина , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок , На швидку руку
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Як приготувати пиріг з листкового дріжджового тіста з фаршем? Я пропоную приготувати простий і доступний пиріг, дуже смачний, шаруватий і ароматний. Начинку для пирога попередньо обсмажити.

Опис приготування:

Перед подачею прикрасьте пиріг зеленню. Злегка остудіть і подайте до столу. Гарячим є пиріг не рекомендую. По-перше це шкідливо, а по-друге пиріг проявляє свій смак злегка охолонувши і просочившись м'ясним соком.

  • Листкове тісто готове - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Рослинна олія - За смаком
  • Фарш - 500 грам
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Молоко - 3 Ст. Ложки
  • Печериці або інший овоч - За смаком
пиріг з листкового дріжджового тіста з фаршем - фото крок 1
Для приготування пирога з фаршем нам необхідно очистити і нарізати цибулю кубиком. Лук ми будемо обсмажувати. Намагайтеся нарізати дрібно.
пиріг з листкового дріжджового тіста з фаршем - фото крок 2
На рослинному маслі обсмажте цибулю до рум'янцю.
пиріг з листкового дріжджового тіста з фаршем - фото крок 3
До обсмаженої цибулі додайте фарш. Розмішайте. Підлити трохи водички, щоб фарш добре протушкувати.
пиріг з листкового дріжджового тіста з фаршем - фото крок 4
Листкове тісто розморозити і розкачати в пласт.
пиріг з листкового дріжджового тіста з фаршем - фото крок 5
Окремо в мисці змішайте яйце і трохи збийте до однорідності маси. Злегка посоліть і поперчіть.
пиріг з листкового дріжджового тіста з фаршем - фото крок 6
На пласт тіста викладіть фарш. Розподіліть його по по поверхні пласта, відступивши від краю 2-3 см. Підніміть краю пласта тіста і сформуйте бортики.
пиріг з листкового дріжджового тіста з фаршем - фото крок 7
Краї тесту змастіть сумішшю молока і яйця. Залишки яєчної суміші вилийте на фарш так, щоб їх рівень не покинув межі пирога. Рівномірно розподіліть по всьому пирогу.
пиріг з листкового дріжджового тіста з фаршем - фото крок 8
Прикрасьте пиріг за смаком. Це можуть бути кільця цибулі або пара-трійка нарізаних грибів.
пиріг з листкового дріжджового тіста з фаршем - фото крок 9
Розігрійте духовку до 200 градусів. Випікайте пиріг у духовці близько 15 хвилин.

Схожі рецепти