Рецепт Пиріг з листкового дріжджового тіста фото

Пиріг з листкового дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Фрукти, Яблука, Дріжджове тісто, Листкове тісто
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На полуденок, На швидку руку
Випічка, Пироги

Дуже простий домашній пиріг з покупного листкового дріжджового тіста. Соковита яблучна начинка, солодке варення і трохи солоденького морозива. Такий пиріг - справжнє задоволення для ласунів!

Це найпростіший рецепт приготування пирога з листкового дріжджового тіста. Раніше не доводилося готувати нічого подібного. Все настільки просто і смачно, що диву даєшся! До речі, варення і морозиво підійде абсолютно будь-який, яке є під рукою. Вдалого приготування!

  • Тісто - 500 грам (листкове дріжджове)
  • Яблука - 10 штук
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Цукор - За смаком
  • Варення - За смаком
  • Морозиво - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
пиріг з листкового дріжджового тіста - фото крок 1
Дуже тонко розгортаємо листкове тісто (5-6 мм.). За допомогою тарілки вирізаємо з тіста чотири круглих коржа. Викладаємо їх на деко, змащений маслом. Наколюємо тісто виделкою, присипаємо цукром, зверху викладаємо часточки яблук.
пиріг з листкового дріжджового тіста - фото крок 2
Зверху, на дольки яблук, кладемо по шматочку масла. Випікаємо тісто з яблуками в духовці 20 хвилин при температурі 180 градусів.
пиріг з листкового дріжджового тіста - фото крок 3
Охолоджуємо коржі, зверху викладаємо морозиво і поливаємо варенням. Смачного!

Схожі рецепти