Пиріг з листкового дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий домашній пиріг з покупного листкового дріжджового тіста. Соковита яблучна начинка, солодке варення і трохи солоденького морозива. Такий пиріг - справжнє задоволення для ласунів!
Це найпростіший рецепт приготування пирога з листкового дріжджового тіста. Раніше не доводилося готувати нічого подібного. Все настільки просто і смачно, що диву даєшся! До речі, варення і морозиво підійде абсолютно будь-який, яке є під рукою. Вдалого приготування!
- Тісто - 500 грам (листкове дріжджове)
- Яблука - 10 штук
- Вершкове масло - 50 грам
- Цукор - За смаком
- Варення - За смаком
- Морозиво - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Дуже тонко розгортаємо листкове тісто (5-6 мм.). За допомогою тарілки вирізаємо з тіста чотири круглих коржа. Викладаємо їх на деко, змащений маслом. Наколюємо тісто виделкою, присипаємо цукром, зверху викладаємо часточки яблук.
Зверху, на дольки яблук, кладемо по шматочку масла. Випікаємо тісто з яблуками в духовці 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Охолоджуємо коржі, зверху викладаємо морозиво і поливаємо варенням. Смачного!