Пиріг з чорницею з листкового дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Любіть випічку з ягодами? Тоді візьміть на замітку це досить простий рецепт пирога з чорницею з листкового дріжджового тіста, який можна випікати як в духовці, так і мультиварці.
Це цілком доступний варіант, як приготувати пиріг з чорницею з листкового дріжджового тіста, який під силу повторити навіть новачкові на кухні. Соковита начинка, хрустка скоринка - це хороший варіант домашньої випічки для всієї родини.
- Тісто - 300 грам
- Чорниця - 0.5 склянки
- Цукор - 0.5 склянки
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
1. Тісто треба розкачати, присипавши поверхню борошном.
2. Вирізати коло за формою для запікання, але обрізаючи, взяти невеликий запас на бортики.
3. Форму (в даному випадку рецепт приготування пирога з чорницею з листкового дріжджового тіста розрахований на мультиварку) змастити невеликою кількістю вершкового масла і при бажанні присипати борошном. Викласти тісто.
4. Свіжі ягоди промити під проточною водою і обсушити. З'єднати з цукром. Також можна використовувати і заморожену чорницю.
5. Акуратно перемішати, намагаючись сильно не роздавити ягідки.
6. Викласти ягоди в форму рівним шаром. Випікати пиріг з чорницею з листкового дріжджового тіста в домашніх умовах близько 25-30 хвилин в духовці і близько години в мультиварці на режимі "випічка" .
7. Після запікання дати трохи охолонути і акуратно дістати з форми.
8. Ось такий простий рецепт пирога з чорницею з листкового дріжджового тіста. Обов'язково спробуйте повторити його будинку.