Пиріжки з чорницею з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування пиріжків з чорницею з листкового тіста в домашніх умовах - це відмінний привід приготувати смачну і ароматну домашню випічку!
Для приготування пиріжків з чорницею з листкового тіста я беру готове тісто, можна як дріжджове листкове, так і без дріжджове. Ягода сама по собі солодка, тому я додаю трохи цукру. Дивимося далі покроковий рецепт.
- Листкове тісто - 500 грам
- Сир - 200 грам
- Крем - 50 грам
- Полуничний - 100 грам
- Цукор - За смаком
Тісто розморожуємо.
Кожен пласт розрізаємо на 3 частини
На трьох пластах вирізаємо склянкою круглий отвір.
Дно дека скроплюємо водою.
На деко викладаємо пласти тіста, змащуємо їх білком. На них викладаємо пласти з отвором. Випікаємо до готовності в заздалегідь розігрітій духовці.
Відсипатися трохи чорниці. Іншу чорницю, сир, цукор і сметану збийте в міксері.
Під час випічки тісто в середині здувається. Акуратно вилочкою піднімаємо серединку і видаляємо її.
Отвір, що утворився заповнюємо сирно-чорничної массой.По цій масі укладаємо ягоди чорниці.
Ось пиріжки з чорницею з листкового тіста і готові. Може, комусь здадуться вони слойками, але як на мене, це не так важливо. Смачного!
Ось пиріжки з чорницею з листкового тіста і готові. Може, комусь здадуться вони слойками, але як на мене, це не так важливо. Смачного!