Рецепт Пиріг з капустою і фаршем фото

Пиріг з капустою і фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Овочі, Капуста, Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Випічка, Пироги

Пиріг з капустою і фаршем виходить дуже ситним, він може стати повноцінним обідом або вечерею. І тісто, і начинка готується досить просто, тому приготувати цей пиріг зможе кожен.

Як вид, цей пиріг - досить бюджетний варіант закуски, та й готується швидко, а значить - можна готувати його часто, і при цьому його дивно ніжний смак просто не може набриднути Так що не соромтеся ознайомитися, як приготувати пиріг з капустою і фаршем - стане в нагоді.

Рецепт:

1. Кефір ставимо розморожувати, а капусту дрібно ріжемо або ж подрібнюємо в блендері.

2. Трошки згасимо капусту з додаванням невеликої кількості води на середньому вогні. Як тільки вода почне кипіти, зменшуємо вогонь, і тримаємо капусту під кришкою ще пару-трійку хвилин.

3. Тим часом обсмажуємо наш фарш на рослинному маслі, і додаємо в нього сіль, перець і приправи за смаком. Як дійде до готовності, до нього ж всипаємо капусту і зелень (по бажанню). Вимикаємо газ.

4. Тепер займемося приготуванням тіста. Збиваємо злегка в мисці яйця, і перемішуємо їх з кефіром і майонезом.

5. Додамо гашене соду, і потроху домішуємо до рідких компонентів борошно, а також сіль і перець. Збиваємо міксером.

6. Усе, що тепер нам залишилося, - так це підготувати форму для запікання, влити туди половину тіста, потім начинку, і решту тіста. І - в духовку на півгодини при 180 градусах.

Готово! Соковитий і смачний, пальчики оближеш

Смачного!


  • Капуста - 1/2 штуки
  • Фарш - 400 грам
  • Кефір - 1 Склянка
  • Майонез - 1 Склянка
  • Яйця - 3 штуки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 8 Ст. Ложок
Як вид, цей пиріг - досить бюджетний варіант закуски, та й готується швидко, а значить - можна готувати його часто, і при цьому його дивно ніжний смак просто не може набриднути Так що не соромтеся ознайомитися, як приготувати пиріг з капустою і фаршем - стане в нагоді.

Рецепт:

1. Кефір ставимо розморожувати, а капусту дрібно ріжемо або ж подрібнюємо в блендері.

2. Трошки згасимо капусту з додаванням невеликої кількості води на середньому вогні. Як тільки вода почне кипіти, зменшуємо вогонь, і тримаємо капусту під кришкою ще пару-трійку хвилин.

3. Тим часом обсмажуємо наш фарш на рослинному маслі, і додаємо в нього сіль, перець і приправи за смаком. Як дійде до готовності, до нього ж всипаємо капусту і зелень (по бажанню). Вимикаємо газ.

4. Тепер займемося приготуванням тіста. Збиваємо злегка в мисці яйця, і перемішуємо їх з кефіром і майонезом.

5. Додамо гашене соду, і потроху домішуємо до рідких компонентів борошно, а також сіль і перець. Збиваємо міксером.

6. Усе, що тепер нам залишилося, - так це підготувати форму для запікання, влити туди половину тіста, потім начинку, і решту тіста. І - в духовку на півгодини при 180 градусах.

Готово! Соковитий і смачний, пальчики оближеш

Смачного!

Схожі рецепти