Рецепт Манти з капустою і фаршем фото

Манти з капустою і фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
Тісто , Борошно , М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви на пару , Пельмені
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Я вважаю, це дуже економний рецепт приготування мант з капустою і фаршем! Адже вийде набагато більше начинки, а значить - і смачних мант! Можна нагодувати всіх досхочу, а можна заморозити!

Опис приготування:

Свого часу я просто закохалася в цей простий рецепт мант з капустою і фаршем! По перше, виходить дійсно смачно - цибуля і капуста надають фаршу небаченої соковитості. По-друге, як я вже казала, - начинки виходить дуже багато, так що запросто можна наробити цілу партію мант, зберігати їх в морозилці, і діставати у міру браку чогось смачненького на обід! Очень практично, правда? Так що розповім, як зробити манти з капустою і фаршем!

  • Борошно - 1 кілограм
  • Яйця - 2 штуки
  • Цибуля - 500 грам
  • Фарш - 500 грам
  • Капуста - 500 грам
  • Спеції - За смаком
  • Вода - За смаком (скільки тісто візьме)
манти з капустою і фаршем - фото крок 1
1. Подрібнюємо в блендері капусту і цибулю, домешиваем к фаршу. Солимо і перчимо до смаку.
манти з капустою і фаршем - фото крок 2
2. У борошно вбиваємо два яйця, додамо сіль, і вливаємо воду, постійно помішуючи. Має вийти щільне, але еластичне тісто.
манти з капустою і фаршем - фото крок 3
3. Формуємо з тіста коржі, по центру кожної викладаємо начинку, і защипуємо краю!
манти з капустою і фаршем - фото крок 4
4. В пароварці тримаємо півгодини. Трохи змастіть маслом манти, і вони не будуть прилипати до дна.
манти з капустою і фаршем - фото крок 5
5. Усе! Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти