Манти з капустою і фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Я вважаю, це дуже економний рецепт приготування мант з капустою і фаршем! Адже вийде набагато більше начинки, а значить - і смачних мант! Можна нагодувати всіх досхочу, а можна заморозити!
Свого часу я просто закохалася в цей простий рецепт мант з капустою і фаршем! По перше, виходить дійсно смачно - цибуля і капуста надають фаршу небаченої соковитості. По-друге, як я вже казала, - начинки виходить дуже багато, так що запросто можна наробити цілу партію мант, зберігати їх в морозилці, і діставати у міру браку чогось смачненького на обід! Очень практично, правда? Так що розповім, як зробити манти з капустою і фаршем!
- Борошно - 1 кілограм
- Яйця - 2 штуки
- Цибуля - 500 грам
- Фарш - 500 грам
- Капуста - 500 грам
- Спеції - За смаком
- Вода - За смаком (скільки тісто візьме)
1. Подрібнюємо в блендері капусту і цибулю, домешиваем к фаршу. Солимо і перчимо до смаку.
2. У борошно вбиваємо два яйця, додамо сіль, і вливаємо воду, постійно помішуючи. Має вийти щільне, але еластичне тісто.
3. Формуємо з тіста коржі, по центру кожної викладаємо начинку, і защипуємо краю!
4. В пароварці тримаємо півгодини. Трохи змастіть маслом манти, і вони не будуть прилипати до дна.
5. Усе! Приємного вам апетиту!