Манти з курячим фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Раджу вам дізнатися, як приготувати манти з курячим фаршем. Виходить не тільки абсолютно інша консистенція начинки, але і за смаком буде відрізняться - зробимо начинку пряної, гострою і соковитою!
Цей рецепт приготування мант з курячим фаршем відрізняється від традиційного рецепту… Та практично всім і відрізняється! Але все ж навіть затятим шанувальникам класичних мант я б рекомендувала ознайомиться, як зробити манти з курячим фаршем! так, чисто заради різноманітності, - хто знає, може і вас підкорить цей пікантний і пряний новий смак курячих мант?
- Борошно - 2 склянки
- Вода - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 3 штуки
- Часник - 1 штука(1 головка)
- Сіль - 1 За смаком
- Фарш курячий - 300 грам
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 1 Чайна ложка (для тіста)
- Перець - 1 Чайна ложка (для начинки)
1. Робимо пряний фарш. Для цього подрібніть цибулю і часник, домішали до фаршу. Потім - сіль, перець і оцет. Ретельно перемішати ще раз.
2. Тепер - чергу тесту. Змішаємо спочатку воду, яйце, олія, і сіль. Коли сіль розтане, - всипаємо борошно, постійно заважаючи тісто.
3. Ділимо тісто на рівні шматочки, розгортаємо маленькі однакові коржі, по центру викладаємо начинку і защипувати краю.
4. Варимо на пару 30-40 хвилин.
5. І ось наше блюдо готове!