Рецепт Манти з курячим фаршем фото

Манти з курячим фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Тісто, Борошно, Птах, Курка, Курячий фарш
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви на пару, Пельмені

Раджу вам дізнатися, як приготувати манти з курячим фаршем. Виходить не тільки абсолютно інша консистенція начинки, але і за смаком буде відрізняться - зробимо начинку пряної, гострою і соковитою!

Цей рецепт приготування мант з курячим фаршем відрізняється від традиційного рецепту… Та практично всім і відрізняється! Але все ж навіть затятим шанувальникам класичних мант я б рекомендувала ознайомиться, як зробити манти з курячим фаршем! так, чисто заради різноманітності, - хто знає, може і вас підкорить цей пікантний і пряний новий смак курячих мант?

  • Борошно - 2 склянки
  • Вода - 1 Склянка
  • Яйце - 1 штука
  • Цибуля - 3 штуки
  • Часник - 1 штука(1 головка)
  • Сіль - 1 За смаком
  • Фарш курячий - 300 грам
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 1 Чайна ложка (для тіста)
  • Перець - 1 Чайна ложка (для начинки)
манти з курячим фаршем - фото крок 1
1. Робимо пряний фарш. Для цього подрібніть цибулю і часник, домішали до фаршу. Потім - сіль, перець і оцет. Ретельно перемішати ще раз.
манти з курячим фаршем - фото крок 2
2. Тепер - чергу тесту. Змішаємо спочатку воду, яйце, олія, і сіль. Коли сіль розтане, - всипаємо борошно, постійно заважаючи тісто.
манти з курячим фаршем - фото крок 3
3. Ділимо тісто на рівні шматочки, розгортаємо маленькі однакові коржі, по центру викладаємо начинку і защипувати краю.
манти з курячим фаршем - фото крок 4
4. Варимо на пару 30-40 хвилин.
манти з курячим фаршем - фото крок 5
5. І ось наше блюдо готове!

Схожі рецепти