Манти з гарбузом і курячим фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Соковиті, ситні, пікантні манти з куркою і гарбузом припадуть до душі вам і вашим гостям. Готуйте і не пошкодуєте з рецептом мант з гарбузом і курячим фаршем прямо зараз!
Манти мені подобаються набагато більше пельменів: вони більш соковиті, готуються на пару, а не варяться, та й з гарбузом і уріцей вони виходять просто чудовими! Курка не така жирна як свинина або баранина, до того ж я не додаю курдючное сало. Також, для приготування мант з гарбузом і курячим фаршем раджу покласти в начинку ще картопля, він підкреслить солодкість гарбуза.
- Борошно - 700-800 грам
- Яйця - 1-2 штук
- Курячий фарш - 500 грам
- Гарбуз - 400 грам
- Зелень, спеції - За смаком
- Цибуля - 1-2 штук
- Аджика - За смаком
- Картопля - За смаком
Підготуйте інгредієнти для мантів.
З курки приготуйте фарш, додайте до нього рубану зелень.
Подрібніть цибулю, гарбуз додайте до фаршу. Додайте ваші улюблені спеції, по бажанню, можете натерти картоплю ще в начинку.
На водах, мук, яйцях і солі замісити просте пельменное тісто. Чим воно еластичнішою виходить, тим краще для готового виробу. Розкачайте невеликі коржі і викладіть одну-дві чайних ложок начинки. Зліпити манти і викладіть їх в мантоварку (або пароварку). Готуємо хвилин 30-40.
Готові манти з гарбузом і курячим фаршем подавайте з зеленню і аджикою. Смачного!