Рецепт Манти з гарбузом і курячим фаршем фото

Манти з гарбузом і курячим фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Тісто , Овочі , Птах , Курка , Гарбуз
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Соковиті, ситні, пікантні манти з куркою і гарбузом припадуть до душі вам і вашим гостям. Готуйте і не пошкодуєте з рецептом мант з гарбузом і курячим фаршем прямо зараз!

Опис приготування:

Манти мені подобаються набагато більше пельменів: вони більш соковиті, готуються на пару, а не варяться, та й з гарбузом і уріцей вони виходять просто чудовими! Курка не така жирна як свинина або баранина, до того ж я не додаю курдючное сало. Також, для приготування мант з гарбузом і курячим фаршем раджу покласти в начинку ще картопля, він підкреслить солодкість гарбуза.

  • Борошно - 700-800 грам
  • Яйця - 1-2 штук
  • Курячий фарш - 500 грам
  • Гарбуз - 400 грам
  • Зелень, спеції - За смаком
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Аджика - За смаком
  • Картопля - За смаком
манти з гарбузом і курячим фаршем - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для мантів.
манти з гарбузом і курячим фаршем - фото крок 2
З курки приготуйте фарш, додайте до нього рубану зелень.
манти з гарбузом і курячим фаршем - фото крок 3
Подрібніть цибулю, гарбуз додайте до фаршу. Додайте ваші улюблені спеції, по бажанню, можете натерти картоплю ще в начинку.
манти з гарбузом і курячим фаршем - фото крок 4
На водах, мук, яйцях і солі замісити просте пельменное тісто. Чим воно еластичнішою виходить, тим краще для готового виробу. Розкачайте невеликі коржі і викладіть одну-дві чайних ложок начинки. Зліпити манти і викладіть їх в мантоварку (або пароварку). Готуємо хвилин 30-40.
манти з гарбузом і курячим фаршем - фото крок 5
Готові манти з гарбузом і курячим фаршем подавайте з зеленню і аджикою. Смачного!

Схожі рецепти