Рецепт Манти з фаршем (узбецькі в мультиварці) фото

Манти з фаршем (узбецькі в мультиварці)
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Тісто , М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Якщо ви любите м'ясні страви і хочете урізноманітнити свій раціон, цей рецепт відмінно вам підійде! Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати манти з фаршем по узбецькому рецептом в мультиварці.

Опис приготування:

Подавати готові манти можна зі сметаною, а зверху я люблю прикрашати їх рубаною свіжою зеленню. Буде дуже смачно, не сумнівайтеся. Смачного!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 4 штуки
  • Cоль, перецьь - За смаком
  • Вода - 700 мілілітрів
  • Горілка - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 6 Ст. Ложок
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 кілограм
1
Для того щоб приготувати манти з фаршем в мультиварці по узбецькому рецептом, необхідно нарізати м'ясо дрібними шматочками. Лук очистити і дрібно нарубати. Змішуємо інгредієнти в окремій ємності.
2
Туди ж додаємо спеції, воду, ретельно все перемішуємо. Воду додаємо для соковитості, яку знайдуть манти в процесі приготування.
3
Борошно необхідно просіяти і змішати з водою і рештою інгредієнтами. Тепер приступаємо до замішування тіста. Місимо його до тих пір, поки воно не стане еластичним і не перестане липнути до рук. Кладемо його в пакет і охолоджуємо в холодильнику протягом 2 годин.
4
Тепер тісто необхідно розділити на квадрати, Tania страви, викладаючи в середину тесту начинку, викладаємо їх на решітку, яку попередньо потрібно змастити рослинним маслом.
У чашу мультиварки наливаємо воду, додаємо лавровий лист і запашний перець. Готуємо манти протягом 20 хвилин в режимі"Варка на пару" .

Схожі рецепти