Манти з фаршем (узбецькі в мультиварці)
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите м'ясні страви і хочете урізноманітнити свій раціон, цей рецепт відмінно вам підійде! Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати манти з фаршем по узбецькому рецептом в мультиварці.
Подавати готові манти можна зі сметаною, а зверху я люблю прикрашати їх рубаною свіжою зеленню. Буде дуже смачно, не сумнівайтеся. Смачного!
- Яловичина - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 4 штуки
- Cоль, перецьь - За смаком
- Вода - 700 мілілітрів
- Горілка - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 6 Ст. Ложок
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 1 кілограм
1
Для того щоб приготувати манти з фаршем в мультиварці по узбецькому рецептом, необхідно нарізати м'ясо дрібними шматочками. Лук очистити і дрібно нарубати. Змішуємо інгредієнти в окремій ємності.
2
Туди ж додаємо спеції, воду, ретельно все перемішуємо. Воду додаємо для соковитості, яку знайдуть манти в процесі приготування.
3
Борошно необхідно просіяти і змішати з водою і рештою інгредієнтами. Тепер приступаємо до замішування тіста. Місимо його до тих пір, поки воно не стане еластичним і не перестане липнути до рук. Кладемо його в пакет і охолоджуємо в холодильнику протягом 2 годин.
4
Тепер тісто необхідно розділити на квадрати, Tania страви, викладаючи в середину тесту начинку, викладаємо їх на решітку, яку попередньо потрібно змастити рослинним маслом.
У чашу мультиварки наливаємо воду, додаємо лавровий лист і запашний перець. Готуємо манти протягом 20 хвилин в режимі "варка на пару" .
У чашу мультиварки наливаємо воду, додаємо лавровий лист і запашний перець. Готуємо манти протягом 20 хвилин в режимі "варка на пару" .