Рецепт Узбецькі коржі в духовці (простий рецепт) фото

Узбецькі коржі в духовці (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Тісто , Дріжджове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 3
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Любіть узбецьку кухню? Тоді дивіться рецепт, як приготувати узбецькі коржики в духовці. Повірте, рецепт дуже простий, зате результат приємно дивує!

Опис приготування:

Цей дивовижний смак коржів зможе підкорити будь-якого! вони, хто приготував одного разу, тепер завжди готує узбецькі коржики. Вони виходять хрусткими, ароматними і ніжними. Насіння надають цікавий присмак і аромат.

  • Борошно пшеничне - 300 грам
  • Морська сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор - 0, 75 чайних ложки
  • Сухі дріжджі - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Жовток - 1 штука
  • Насіння льону, кунжуту, зіри, гарбуза - За смаком
1
Просіяне борошно змішайте з цукром, сіллю і дріжджами. Потім тонкою цівкою влийте теплу воду і рослинну олію, замісіть тісто. Місити тісто слід приблизно 10 хвилин.
2
Покладіть тісто в миску, присипану борошном, затягніть харчовою плівкою і залиште на 1 час.
3
Коли тісто збільшиться в обсягах удвічі, розділіть його на 3 частини, потім кожну розкачати. Накрийте коржі рушником і залиште на 30 хвилин.
4
У центрі коржів вправленим невеликі поглиблення пальцями, змастіть коржі збитим жовтком. У поглиблення викладіть насіння.
5
Випікайте коржі в духовці при 250 градусах 10-12 хвилин.
6
Смачного!

Схожі рецепти