Рецепт Підлива з баранини фото

Підлива з баранини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 50 хв.

Хочу поділитися з вами простим рецептом підливи з баранини. Виходить дуже ситне і смачне блюдо, до якого підійде будь-який гарнір. Особливо смачно з макаронами, спробуйте!

Опис приготування:

Особисто я просто-таки обожнюю робити таку підливу з баранини в домашніх умовах! взагалі, хочу сказати, що це відмінний спосіб використовувати залишився маленький шматочок м'яса після, скажімо, готування основного блюда. А тут і порція підливи досить велика виходить, і м'яса мало використовується. Словом, мало того, що це дуже вишуканий рецепт приготування підливи з баранини, так ще і дуже економний! рекомендую!

  • Баранина - 300 грам
  • Вершки - 100 грам
  • Цибуля - 150 грам
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
підлива з баранини - фото крок 1
1. Вершкове масло розтоплюємо на сковороді і обсмажити дрібно нарізану цибулю.
підлива з баранини - фото крок 2
2. Цибуля поки дістанемо, на тій же сковороді обсмажити баранину шматочками, а потім заллємо водою і тушкуємо під кришкою до готовності. Солимо і перчимо до смаку.
підлива з баранини - фото крок 3
3. Тепер вливаємо вершки, додамо обсмажену цибулю разом із залишками масла. Додаємо борошно і спеції за смаком.
підлива з баранини - фото крок 4
4. Тримаємо на маленькому вогні, поки соус не стане потрібної вам консистенції. Смачного!

Схожі рецепти