Підлива для рису
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати підливу до рису без особливих зусиль. Така підлива допоможе урізноманітнити звичайний рис і нагодувати навіть дитини. Смачно і неодмінно ситно. Те, що треба.
Таку підливу можна готувати не тільки з яловичини, але і зі свинини або птиці.
Важливо відмітити, що замість томатної пасти можна використовувати томатний соус, приготований з томатів у власному соку, або зробити підливу на основі сметани.
Смачного!
- Яловичина - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Вода - 1 Склянка
- Сіль і перець - За смаком
1
М'ясо помийте, наріжте на шматочки і обсмажте на середньому вогні на невеликій кількості олії.
2
Готове м'ясо приберіть з сковороди і покладіть в масло, що залишилося нарізану цибулю і натерту моркву.
3
Коли овочі дійдуть до напівготовності, покладіть до них м'ясо. Готуйте 5 хвилин, потім влийте воду, томатну пасту і додайте сіль і перець.
4
Все тушкуйте на невеликому вогні до м'якого стану.