Піца зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Покажу вам варіант ситного страви для всієї родини. Дивіться, як приготувати піцу зі свининою. Готує будемо на покупному дріжджовому тесті. Але ви, звичайно, зробити його самі.
Якщо ви не довіряєте покупному тесту, то приготуйте його самостійно.
На сторінках даного сайту ви завжди знайдете рецепт тесту для піци на свій смак.
Що стосується начинки для піци зі свининою, то ви можете брати не фарш, а шматочки відбивною обсмаженої свинини.
- Тісто дріжджове - 400 грам
- Свинячий фарш - 280 грам
- Консервовані томати - 400 грам
- Перець зелений - 1 штука
- Моцарелла - 200 грам
- Часник - 2 зубчики
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Суміш італійських приправ - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 1 Чайна ложка
Своїм та ріжемо всі овочі, подрібнюємо часник, моцарелу ріжемо невеликими шматочками.
Рослинна олія розігрійте і обсмажте до золотистого фарш, посоліть і додайте помідори і подрібнений часник. Випаруйте рідина.
Окремо в сковороді обсмажте перець з цибулею до м'якості.
Тісто для піци розтягніть за формою дека і викладіть начинку, змішавши фарш з цибулею і перцем, зверху покришите сир і присипте все приправою.
Розігрійте духовку до 220 градусів і випікайте піцу до 20 хвилин. Краї тесту повинні стати золотистими.