Піца з шинкою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Шинка і гриби відмінно поєднуються на піці. Шинку вибирайте на свій смак, що стосується грибів, то раджу печериці. Приготувати їх легко, до того ж не треба попередньо варити. І багато сиру!
Як приготувати піцу з шинкою і грибами?
1. Увімкніть духовку. Вона повинна розігрітися до 180-190 градусів.
2. Приготуйте тісто. Борошно просійте, додайте в неї розпушувач, воду і оливкове масло. Імплікація, а потім розкачайте тісто, товщина - 0, 5 см.
3. Деко змастіть маслом (вершковим або рослинним) або застеліть пергаментом.
4. Викладіть тісто на деко.
5. Сир жовтий натріть на тертці, Моцареллу наріжте пластами.
6. Викладіть тертий сир на піцу покривши всю її основу.
7. Нарізку шинки можна викласти на піцу кружечками, а можна ще більше подрібнити її. Дійте на свій смак.
8. Гриби промийте, наріжте пластинками і також розподіліть по піці.
9. Випікайте піцу з шинкою і грибами в розігрітій духовці протягом 15 хвилин.
Піца з шинкою і грибами готова!
Смачного!
- Борошно - 1, 5 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вода - 100 мілілітрів (кип'ячена охолоджена)
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Сир - 100 грам
- Сир Моцарелла - 80 грам
- Печериці - 8-10 штук
- Шинка (нарізка) - 5-6 скибочок
- Сіль, чорний перець - - За смаком
1. Увімкніть духовку. Вона повинна розігрітися до 180-190 градусів.
2. Приготуйте тісто. Борошно просійте, додайте в неї розпушувач, воду і оливкове масло. Імплікація, а потім розкачайте тісто, товщина - 0, 5 см.
3. Деко змастіть маслом (вершковим або рослинним) або застеліть пергаментом.
4. Викладіть тісто на деко.
5. Сир жовтий натріть на тертці, Моцареллу наріжте пластами.
6. Викладіть тертий сир на піцу покривши всю її основу.
7. Нарізку шинки можна викласти на піцу кружечками, а можна ще більше подрібнити її. Дійте на свій смак.
8. Гриби промийте, наріжте пластинками і також розподіліть по піці.
9. Випікайте піцу з шинкою і грибами в розігрітій духовці протягом 15 хвилин.
Піца з шинкою і грибами готова!
Смачного!