Рецепт Піца з ананасами і шинкою фото

Піца з ананасами і шинкою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Фрукти , Гриби , Ананас , Шинка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Фуршет , Святковий обід
Випічка , Піца
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Піца з ананасами і шинкою ще відома як гавайська піца. Ананаси для неї використовуються консервовані. У піци виходить унікальний солодко-солоний смак. Вона - ситна і свіжа одночасно.

Опис приготування:

Піцу з ананасами і шинкою люблять чи ні. Деякі взагалі не можуть уявити, як до м'яса можна солодкі фрукти додавати. Але, повірте, таке поєднання - вдале, в ньому кожен інгредієнт вигідно відтіняє смак іншого. Ананас - соковитий і м'який, шинка - ситна і пряна, томатна паста додасть кислинку, а сир внесе нейтральний вершковий відтінок.

Як приготувати піцу з ананасами і шинкою?

1. Увімкніть духовку на 180-190 градусів.

2. Приготуйте тісто з просіяного борошна, розпушувача, води і оливкового масла. Імплікація, а потім розкачайте тісто до товщини 0, 5 см.

3. Деко змастіть маслом (вершковим або рослинним). Але краще, звичайно, застелити його пергаментним папером.

4. Викладіть тісто на приготований деко.

5. Сир жовтий натріть на тертці, моцареллу наріжте.

6. Основу піци змастіть томатним пюре, потім викладіть жовтий сир і Моцареллу.

7. Нарізку шинки можна викласти на піцу скибочками, а можна ще більше подрібнити її.

8. Кружечки консервованих ананасів викладіть на паперові рушники, потім подрібніть ножем і додайте на піцу.

9. Випікайте піцу з ананасами і шинкою в розігрітій духовці протягом 15 хвилин.

Піца з ананасами і шинкою готова!

Смачного!

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів (кип'ячена охолоджена)
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Сир жовтий - 100 грам
  • Сир Моцарелла - 80 грам
  • Ананаси консервовані - 3-4 скибочок (кружечки)
  • Шинка (нарізка) - 5-6 скибочок
  • Орегано, чорний перець - - За смаком
  • Томатне пюре - 3-4 Ст. Ложок
Піцу з ананасами і шинкою люблять чи ні. Деякі взагалі не можуть уявити, як до м'яса можна солодкі фрукти додавати. Але, повірте, таке поєднання - вдале, в ньому кожен інгредієнт вигідно відтіняє смак іншого. Ананас - соковитий і м'який, шинка - ситна і пряна, томатна паста додасть кислинку, а сир внесе нейтральний вершковий відтінок.

Як приготувати піцу з ананасами і шинкою?

1. Увімкніть духовку на 180-190 градусів.

2. Приготуйте тісто з просіяного борошна, розпушувача, води і оливкового масла. Імплікація, а потім розкачайте тісто до товщини 0, 5 см.

3. Деко змастіть маслом (вершковим або рослинним). Але краще, звичайно, застелити його пергаментним папером.

4. Викладіть тісто на приготований деко.

5. Сир жовтий натріть на тертці, моцареллу наріжте.

6. Основу піци змастіть томатним пюре, потім викладіть жовтий сир і Моцареллу.

7. Нарізку шинки можна викласти на піцу скибочками, а можна ще більше подрібнити її.

8. Кружечки консервованих ананасів викладіть на паперові рушники, потім подрібніть ножем і додайте на піцу.

9. Випікайте піцу з ананасами і шинкою в розігрітій духовці протягом 15 хвилин.

Піца з ананасами і шинкою готова!

Смачного!

Схожі рецепти