Сендвіч з шинкою і ананасами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви шукайте швидкий і нескладний варіант перекусу, зверніть увагу на цей. Я хочу показати вам, як приготувати сендвіч з шинкою і ананасами. Це ситно і дійсно дуже апетитно.
Використовувати ви можете як свіжий ананас, так і консервований. Шинка і сир чудово поєднується з солодким фруктом, а велика сіль надає сендвіч особливу пікантність. Для сніданку, перекусу вдома, на природі або на роботі відмінна ідея без особливого клопоту. Рекомендую на замітку рецепт!
- Шинка - 4-5 скибочок
- Сир - 100 грам
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
- Хліб - 2 скибочки
- Ананаси - 100 грам (свіжі або консервовані)
- Велика сіль - За смаком
1. Підготуйте всі необхідні нам інгредієнти.
2. Натріть сир на тертці і викладіть половину на скибочку хліба.
3. Розподіліть шинку.
4. І зверху - шматочки ананаса.
5. Присипте другою половиною сиру і накрийте скибочкою хліба.
6. Змастіть вершковим маслом і присипте сіллю. Викладіть на розігріту сковороду.
7. Смажте з двох сторін до рум'яної і гарячим подавайте сендвіч з шинкою і ананасами до столу.
Смачного!
Смачного!