Сендвіч з шинкою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Гарячий сендвіч з шинкою і сиром можна приготувати на полуденок, вечірку, взяти з собою на природу. Сендвіч готується в лічені хвилин. А складається він з французького багета, шинки, сиру і соусу.
У сендвіч з шинкою і сиром можна додати будь-яке готове м'ясо, сир і овочі - свіжі або мариновані. Соус також може бути на ваш смак - хрін, майонез, гірчичний, песто і т.Д.. Рецепт приготування сендвіча - простий. Розрізаємо багет, змащуємо його соусом, викладаємо нарізку, овочі і злегка прогріваємо в духовці або на сковороді на плиті. При прогріванні сендвіча його краще притиснути, хоча це і не є обов'язковим. Такі сендвічі з шинкою і сиром можна загорнути у фольгу і взяти з собою на роботу або в поїздку.
- Французький багет - 1-2 штук
- Шинка - 200 грам
- Копчена свинина - 150-200 грам
- Салямі - 150-200 грам
- Сир жовтий - 200 грам
- Гірчичний - 3-4 Ст. Ложок
- Огірки солоні / мариновані - 4-5 штук
1. Багет розріжте на 2-3 частини, потім проріжте вздовж, залишивши сантиметр-два від краю непрорезавшійся.
2. Якщо ви не використовуєте м'ясну нарізку, то тонко наріжте шинки, копчену свинину і салямі.
3. Нарізаний багет всередині змастіть гірчицею. Не переборщити!
4. Сир також тонко наріжте. У кожен шматочок багета вкладіть по скибочці сиру, шинки, салямі і свинини. Огірок тонко наріжте кружальцями або уздовж і також вкладіть в сендвіч.
5. Нагрійте сковороду, викладіть на неї пару сендвічів і притисніть зверху тарілкою, потримайте так протягом хвилини, потім переверніть і повторіть процедуру. Прогрійте сендвіч до бажаної температури.
6. Сендвічі з шинкою і сиром готові! Смачного!