Піца з овочами та ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Піца з овочами та ковбасою - універсальне і просте в приготуванні блюдо. Як овочів можна додати будь-які овочі - помідори, цукіні, болгарський перець, а також зелень. Я додам ще грибочків.
Овочі використовуйте на свій смак - свіжі, мариновані, солоні (огірки, наприклад! ). Експериментуйте і знаходите нові смакові поєднання. Кухня - це теж місце для творчості!
Як приготувати піцу з овочами та ковбасою?
1. Насамперед треба замісити тісто. Змішайте просіяне борошно з розпушувачем. Потім додайте кип'ячену охолоджену воду і оливкове масло. Енергійно місите хвилин 10. Потім розкачати в пласт, товщиною 0, 5 см. Викладіть на застелений пергаментом деко.
2. Духовку дозволите на 190 градусів, нехай нагрівається.
3. А в цей час змастіть пласт тесту томатним пюре.
4. Сир натріть на тертці або порвіть руками і викладіть на томатне пюре.
5. Болгарський перець промийте, очистіть, поріжте часточками і викладіть на піцу.
6. Викладіть маслини, ковбасу, помідори, нарізані пластинками печериці, kusochki артишоки.
7. Випікайте піцу протягом 12-15 хвилин в гарячій духовці.
8. Готову піцу з овочами та ковбасою прикрасьте пореєм.
Піца з овочами та ковбасою готова!
Смачного!
- Борошно - 1, 5 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вода - 100 мілілітрів
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Ковбаса (нарізка) - 8 штук
- Помідори черрі - 8 штук
- Томатне пюре (протерті помідори) - 5-6 Ст. Ложок
- Сир Моцарелла - 100-150 грам
- Маслини - 8 штук
- Печериці - 2-3 штук
- Болгарський перець - 1 штука (можна використовувати по половинці перцю різних кольорів)
- Marinovannиy артишок - 1-2 штук (можна не додавати)
- Лук-пориста - - За смаком (для прикраси)
Як приготувати піцу з овочами та ковбасою?
1. Насамперед треба замісити тісто. Змішайте просіяне борошно з розпушувачем. Потім додайте кип'ячену охолоджену воду і оливкове масло. Енергійно місите хвилин 10. Потім розкачати в пласт, товщиною 0, 5 см. Викладіть на застелений пергаментом деко.
2. Духовку дозволите на 190 градусів, нехай нагрівається.
3. А в цей час змастіть пласт тесту томатним пюре.
4. Сир натріть на тертці або порвіть руками і викладіть на томатне пюре.
5. Болгарський перець промийте, очистіть, поріжте часточками і викладіть на піцу.
6. Викладіть маслини, ковбасу, помідори, нарізані пластинками печериці, kusochki артишоки.
7. Випікайте піцу протягом 12-15 хвилин в гарячій духовці.
8. Готову піцу з овочами та ковбасою прикрасьте пореєм.
Піца з овочами та ковбасою готова!
Смачного!