Рецепт Піца з овочами та ковбасою фото

Піца з овочами та ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Ковбаса
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , Святковий обід
Випічка , Піца
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 35 хв.

Піца з овочами та ковбасою - універсальне і просте в приготуванні блюдо. Як овочів можна додати будь-які овочі - помідори, цукіні, болгарський перець, а також зелень. Я додам ще грибочків.

Опис приготування:

Овочі використовуйте на свій смак - свіжі, мариновані, солоні (огірки, наприклад! ). Експериментуйте і знаходите нові смакові поєднання. Кухня - це теж місце для творчості!

Як приготувати піцу з овочами та ковбасою?

1. Насамперед треба замісити тісто. Змішайте просіяне борошно з розпушувачем. Потім додайте кип'ячену охолоджену воду і оливкове масло. Енергійно місите хвилин 10. Потім розкачати в пласт, товщиною 0, 5 см. Викладіть на застелений пергаментом деко.

2. Духовку дозволите на 190 градусів, нехай нагрівається.

3. А в цей час змастіть пласт тесту томатним пюре.

4. Сир натріть на тертці або порвіть руками і викладіть на томатне пюре.

5. Болгарський перець промийте, очистіть, поріжте часточками і викладіть на піцу.

6. Викладіть маслини, ковбасу, помідори, нарізані пластинками печериці, kusochki артишоки.

7. Випікайте піцу протягом 12-15 хвилин в гарячій духовці.

8. Готову піцу з овочами та ковбасою прикрасьте пореєм.

Піца з овочами та ковбасою готова!

Смачного!

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Ковбаса (нарізка) - 8 штук
  • Помідори черрі - 8 штук
  • Томатне пюре (протерті помідори) - 5-6 Ст. Ложок
  • Сир Моцарелла - 100-150 грам
  • Маслини - 8 штук
  • Печериці - 2-3 штук
  • Болгарський перець - 1 штука (можна використовувати по половинці перцю різних кольорів)
  • Marinovannиy артишок - 1-2 штук (можна не додавати)
  • Лук-пориста - - За смаком (для прикраси)
Овочі використовуйте на свій смак - свіжі, мариновані, солоні (огірки, наприклад! ). Експериментуйте і знаходите нові смакові поєднання. Кухня - це теж місце для творчості!

Як приготувати піцу з овочами та ковбасою?

1. Насамперед треба замісити тісто. Змішайте просіяне борошно з розпушувачем. Потім додайте кип'ячену охолоджену воду і оливкове масло. Енергійно місите хвилин 10. Потім розкачати в пласт, товщиною 0, 5 см. Викладіть на застелений пергаментом деко.

2. Духовку дозволите на 190 градусів, нехай нагрівається.

3. А в цей час змастіть пласт тесту томатним пюре.

4. Сир натріть на тертці або порвіть руками і викладіть на томатне пюре.

5. Болгарський перець промийте, очистіть, поріжте часточками і викладіть на піцу.

6. Викладіть маслини, ковбасу, помідори, нарізані пластинками печериці, kusochki артишоки.

7. Випікайте піцу протягом 12-15 хвилин в гарячій духовці.

8. Готову піцу з овочами та ковбасою прикрасьте пореєм.

Піца з овочами та ковбасою готова!

Смачного!

Схожі рецепти