Рецепт Піца з моцарелою і ковбасою фото

Піца з моцарелою і ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Риба та морепродукти , Молочні продукти , Сир , Морепродукти , Моцарелла , Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Святковий обід
Випічка , Піца
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Піца з моцарелою і ковбасою - проста і швидка в приготуванні. До того ж, піца виходить дуже смачною і соковитою. Рекомендую готувати її з салямі. Додамо до неї помідори, петрушку і жовтий сир.

Опис приготування:

Сиру"Моцарелла" для піци знадобиться один невеликий кругляш, який ми розріжемо на пласти. Тертий жовтий сир ми розподілимо на основі для піци, а зверху викладемо всі інші інгредієнти. Ковбасу використовуйте будь-яку, на свій розсуд.

Отже, як приготувати піцу з моцарелою і ковбасою?

1. З просіяного борошна, розпушувача, води і оливкового масла замісити еластичне тісто. Розкачайте тісто, товщиною 0, 5 см. Викладіть розкачане тісто на застелений пергаментним папером деко.

2. Змастіть викладене на деко тісто томатним пюре або протертими помідорами.

3. На томатне пюре розподілите тертий сир.

4. Наріжте тонкими кружечками ковбасу і викладіть на основу.

5. Помідор промийте, наріжте шматочками і викладіть між ковбасою.

6. Викладіть на піцу кружечки моцарели.

7. Випікайте піцу з моцарелою і ковбасою в розігрітій до 190 градусів духовці 12-15 хвилин.

8. Поки піца запікається, промийте, просушіть на паперовому рушнику і подрібніть петрушку.

Готову піцу з моцарелою і ковбасою прикрасьте петрушкою.

Піца з моцарелою і ковбасою готова!

Смачного, насолоджуйтеся!

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів (кип'ячена охолоджена)
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Ковбаса - 60 грам
  • Моцарелла - 50 грам
  • Томатне пюре - 3-4 Ст. Ложок
  • Помідор - 1 штука
  • Петрушка - - За смаком (для прикраси готової піци)
  • Жовтий сир тертий - 3-4 Ст. Ложок
Сиру"Моцарелла" для піци знадобиться один невеликий кругляш, який ми розріжемо на пласти. Тертий жовтий сир ми розподілимо на основі для піци, а зверху викладемо всі інші інгредієнти. Ковбасу використовуйте будь-яку, на свій розсуд.

Отже, як приготувати піцу з моцарелою і ковбасою?

1. З просіяного борошна, розпушувача, води і оливкового масла замісити еластичне тісто. Розкачайте тісто, товщиною 0, 5 см. Викладіть розкачане тісто на застелений пергаментним папером деко.

2. Змастіть викладене на деко тісто томатним пюре або протертими помідорами.

3. На томатне пюре розподілите тертий сир.

4. Наріжте тонкими кружечками ковбасу і викладіть на основу.

5. Помідор промийте, наріжте шматочками і викладіть між ковбасою.

6. Викладіть на піцу кружечки моцарели.

7. Випікайте піцу з моцарелою і ковбасою в розігрітій до 190 градусів духовці 12-15 хвилин.

8. Поки піца запікається, промийте, просушіть на паперовому рушнику і подрібніть петрушку.

Готову піцу з моцарелою і ковбасою прикрасьте петрушкою.

Піца з моцарелою і ковбасою готова!

Смачного, насолоджуйтеся!

Схожі рецепти