Рецепт Піца з куркою і кукурудзою фото

Піца з куркою і кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Овочі , Птах , Курка , Кукурудза , Консервована кукурудза
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Святковий обід
Випічка , Піца
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт піци з куркою і кукурудзою я прочитав в одному кулінарному журналі. Приготував, вийшло дуже смачно. Тільки тісто робив своє - на теплому молоці. Справжнє італійське тісто. Спробуйте.

Опис приготування:

Поєднання курки і кукурудзи приємно здивувало мене. Я і не думав, що вийде настільки смачно! головне, додати ще оливок і помідор. Хоча інші компоненти начинки - це завжди вибір кухаря. Вони можуть бути різними. Але основні повинні залишитися. У нашому випадку, це консервована кукурудза і куряче філе. Нарізайте курку такими маленькими шматочками, якими ви ходите бачити їх в піці. Я завжди роблю дуже маленькими. Почнемо приготування з тіста.

1. У чашку розбийте два яйця, збийте їх з теплим молоком.

2. Борошно просійте.

3. У просіяне борошно додайте яєчно-молочну суміш, потихеньку замішуючи тісто. Коли вся суміш додана, місите тісто десять хвилин, не менше. Тісто має бути дуже добре змішано.

4. З тіста скачайте кульку, чашку змастіть оливковою олією, покладіть в неї тісто і залиште в теплому місці під рушником на п'ятнадцять хвилин.

5. Відразу ж включіть її, нехай нагрівається до температури 200 градусів.

6. Куряче філе наріжте шматочками, обсмажте до готовності курки з усіх боків. М'ясо повинно стати м'яким.

7. Поріжте помідор. Змішайте його з оливками, консервованої кукурудзою і куркою в одній чашці.

8. Розкачайте тісто в форму кола.

9. На деко постеліть Пекарській папір і акуратно викладіть тісто.

10. Змастіть тісто томатним пюре. Зверху викладіть начинку з курки, кукурудзи, оливок і помідор.

11. Якщо ще не натерли сири Пармезан і Моцарелла, зробіть це зараз. Натріть і посипте сумішшю сирів піцу.

12. Відправляємо в духовку на 20 хвилин.

Піца з куркою і кукурудзою підрум'яниться і дасть прекрасний аромат. Готову піцу прикрасьте свіжим базиліком.

Смачного!

  • Борошно - 2 склянки
  • Яйце - 2 штуки
  • Томатне пюре - 3-4 Ст. Ложок
  • Сир Моцарелла тертий - 1 Склянка
  • Пармезан тертий - 1 Склянка
  • Базилік свіжий - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
  • Помідор - 1 штука
  • Куряче філе - 300 грам
  • Оливкова олія - За смаком
  • Консервована кукурудза - 150 грам
  • Оливки - 100 грам (без кісточок.)
Поєднання курки і кукурудзи приємно здивувало мене. Я і не думав, що вийде настільки смачно! головне, додати ще оливок і помідор. Хоча інші компоненти начинки - це завжди вибір кухаря. Вони можуть бути різними. Але основні повинні залишитися. У нашому випадку, це консервована кукурудза і куряче філе. Нарізайте курку такими маленькими шматочками, якими ви ходите бачити їх в піці. Я завжди роблю дуже маленькими. Почнемо приготування з тіста.

1. У чашку розбийте два яйця, збийте їх з теплим молоком.

2. Борошно просійте.

3. У просіяне борошно додайте яєчно-молочну суміш, потихеньку замішуючи тісто. Коли вся суміш додана, місите тісто десять хвилин, не менше. Тісто має бути дуже добре змішано.

4. З тіста скачайте кульку, чашку змастіть оливковою олією, покладіть в неї тісто і залиште в теплому місці під рушником на п'ятнадцять хвилин.

5. Відразу ж включіть її, нехай нагрівається до температури 200 градусів.

6. Куряче філе наріжте шматочками, обсмажте до готовності курки з усіх боків. М'ясо повинно стати м'яким.

7. Поріжте помідор. Змішайте його з оливками, консервованої кукурудзою і куркою в одній чашці.

8. Розкачайте тісто в форму кола.

9. На деко постеліть Пекарській папір і акуратно викладіть тісто.

10. Змастіть тісто томатним пюре. Зверху викладіть начинку з курки, кукурудзи, оливок і помідор.

11. Якщо ще не натерли сири Пармезан і Моцарелла, зробіть це зараз. Натріть і посипте сумішшю сирів піцу.

12. Відправляємо в духовку на 20 хвилин.

Піца з куркою і кукурудзою підрум'яниться і дасть прекрасний аромат. Готову піцу прикрасьте свіжим базиліком.

Смачного!

Схожі рецепти