Піца з дріжджового тіста в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Вам хочеться приготувати вдома піцу, але зовсім немає часу возитися з тестом? В такому випадку я підкажу, як порадувати себе кохану і як приготувати піцу з дріжджового тіста в духовці.
Для приготування піци за таким рецептом можна "пуститися у всі тяжкі" і використовувати різноманітну начинку. Крім всього іншого, я пропоную вам поекспериментувати. Моя дитина любить піцу"4 сиру" . Готую піцу часто для неї тільки з сирною начинкою. Дуже смачною виходить піца з використанням блакитного сиру. А пока гляньте, як приготувати піцу з дріжджового тіста в духовці.
- М'ясо готове - 300 грам (у мене відварна індичка)
- Тісто листкове - 400 грам
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Вода - 3 Ст. Ложки (для соусу)
- Сир твердий - 200 грам
- Помідор - 2 штуки
- Спеції - За смаком
- Вершкове масло - 30 грам
Для приготування піци з дріжджового листкового тіста в духовці слід підготувати начинку для піци. Для начинки можна використовувати різні види м'яса, сиру, овочів. Я пропоную використовувати простий і доступний набір продуктів. Для начинки я беру свіжі помідори, натертий на тертці твердий сир і відварну індичку.
Листкове тісто потрібно дістати з морозилки. Дайте йому розморозитися. Якщо в пачці кілька листочків тесту, відокремте їх один від одного і в такому вигляді необхідно розморозити. Якщо розморожувати всю пачку відразу, то листочки тесту злипнуться.
Приготуйте соус для піци. Змішайте кілька столових ложок томатної пасти, трохи розведеної водою. Додайте спеції до піци, цукор і сіль. Перемішайте. Отримаємо соус.
На пергаменті для випічки розкачайте тісто в пласт. Верхню частину тесту змастіть томатним соусом.
Нарізані помідори та інші підготовлені продукти для начинки викладіть на тісто.
Натертий на крупній тертці твердий сир викладіть поверх начинки. Зверху на сир викладіть трохи вершкового масла. Масло можна натерти на тертці і викласти на сир. При запіканні це зробить вашу піцу дуже соковитою.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Запікайте піцу в духовці близько 15 хвилин.