Піца з листкового дріжджового тіста в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Ця піца з розряду швидких рецептів на швидку руку. Коли є в холодильнику упаковочка листкового тіста, не складно придумати начинку для піци. Візьміть продукти, що є під рукою, і вперед!
Разморозьте тісто для піци, наповніть його соусами і начинкою і запечіть в духовці при 230 градусах 15-20 хвилин. Хай щастить!
- Тісто листкове бездріжджове - 450 грам
- Ковбаса копчена - 200 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Оливки без кісточки - За смаком
- Томатний соус - 3-4 Ст. Ложок
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
- Кріп - За смаком
Приготуйте продукти для піци. Тісто дістаньте з упаковки і залиште на притрушений борошном столі розморожувати. З 450 грамів виходить одна велика піца.
Ковбасу поріжте півкільцями, оливки кільцями. Замість зелених можна використовувати чорні або обидва види.
Розморожене тісто трішки розкачайте за розміром вашої форми. Я не змащувала форму (вона антипригарная). Тісто змастіть спочатку томатним соусом, потім майонезом. Вилочкою обов'язково зробіть проколи в декількох місцях, щоб піци не роздувається під час випічки. Я це зробила зубочисткою, щоб непомітно було.
Розкладіть рівномірно ковбасу і оливки. Якщо є червоний солодкий перець буде дуже добре, додайте. Притрусіть рубаною зеленню для аромату.
Щедро затріть піцу шаром сиру. Чим більше сиру - тим смачніше піца.
Розігрійте духовку на 230 градусів. Поставте піцу і випікайте хвилин 15.