Піца з листкового дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Хочете побалувати себе чимось смачненьким без зайвого клопоту? Тоді піца з листкового дріжджового тіста в домашніх умовах саме те, що потрібно. Ситно, дуже апетитно і зовсім нескладно.
Варіантів, як зробити піцу з листкового дріжджового тіста існує неймовірне безліч. В начинку, крім традиційного сиру, можна використовувати абсолютно все, що побажаєте - м'ясні делікатеси, гриби, овочі і т.Д. Чим різноманітніше будуть інгредієнти, тим ситніше буде блюдо.
- Листкове бездріжджове тісто - 500 грам
- Курка - 200 грам
- Цибулина - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука
- Консервована кукурудза - 2-3 Ст. Ложок
- Сир - 250 грам
- Соус - За смаком
1. Курячі грудки вимити, відправити в каструльку з водою і відварити до готовності. Потім остудити і нарізати невеликими шматочками.
2. Тісто розкачати тонко і викласти на деко, попередньо застеливши його пергаментом або змастивши маслом.
3. Що стосується соусу, то класичний рецепт піци з листкового дріжджового тіста в даному випадку спрощений. Соус складається з майонезу і кетчупу. При бажанні можна додати трохи сушених трав для аромату.
4. Змастити тісто тонким шаром соусу. Для пікантності ще можна додати трохи часнику.
5. Розподілити тонким шаром курочку.
6. Очистити вимитий солодкий перець від насіння. Нарізати невеликими кубиками або скибочками.
7. Розподілити по поверхні тесту.
8. Далі можна викласти кукурудзу, попередньо злив рідина.
9. Очистити і нарізати тонкими півкільцями цибулину. Використовувати в рецепт приготування піци з листкового дріжджового тіста можна маринований або обсмажену цибулю, наприклад.
10. Викласти цибулю.
11. Залишилося тільки натерти на середній тертці сир.
12. Засипати зверху і відправити в розігріту духовку. Готується піца з листкового дріжджового тіста в домашніх умовах близько 20-30 хвилин.