«Пібімпаб» з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
"пібімпаб" - класичне блюдо корейської кухні, смачне і корисне! Якщо перевести то "бібімбап" означає суміш з рису та інших продуктів, так і є рис, м'ясо та овочі - і все на одній тарілці.
"пібімпаб" з яловичиною - це всього лише один різновид з десятків варіантів подачі цієї страви. Мал змішують з м'ясом, куркою грибами та, звичайно ж, корейськими маринованими овочами. Самі популярние- це гостра капуста кимчи, мариновані гриби або морквина по-корейськи. Подається страва красиво розкладеними інгредієнтами, а перемішується вже при подачі страви. Сьогодні ділюся рецептом, як приготувати "бібімбап" з яловичиною, паростками сої і капустою кимчи. Блюдо дуже універсально, якщо у вас немає якогось інгредієнта, його з легкістю можна замінити іншим. Головне, щоб смаки поєднувалися і не перебивали один одного. В основі рис, соус чилі, а всі інші інгредієнти можна знайти у відділах корейської кухні або приготувати заздалегідь. Смачно, ситно і дуже цікаво. Якщо хочете спробувати нове блюдо з веселкою нових смаків, то приготуйте "бібімбап" .
- Паростки сої - 1 Склянка
- Кресс салат - 1 пучок
- Морква - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Фарш із яловичини - 450 грам
- Яйце - 4 штуки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Капуста кимчи - 100 грам
- Соус чилі - 1 Чайна ложка
- Кунжут насіння - 1 Чайна ложка
- Мал - 3 склянки