Рецепт «Пібімпаб» з яловичиною фото

«Пібімпаб» з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
М'ясо, Овочі, Капуста, Зелень, Яловичина, Яйця, Крупи, Морква, Говяжа вирізка, Мал, Листя салату
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Корисний обід
Гарячі страви

"пібімпаб" - класичне блюдо корейської кухні, смачне і корисне! Якщо перевести то "бібімбап" означає суміш з рису та інших продуктів, так і є рис, м'ясо та овочі - і все на одній тарілці.

"пібімпаб" з яловичиною - це всього лише один різновид з десятків варіантів подачі цієї страви. Мал змішують з м'ясом, куркою грибами та, звичайно ж, корейськими маринованими овочами. Самі популярние- це гостра капуста кимчи, мариновані гриби або морквина по-корейськи. Подається страва красиво розкладеними інгредієнтами, а перемішується вже при подачі страви. Сьогодні ділюся рецептом, як приготувати "бібімбап" з яловичиною, паростками сої і капустою кимчи. Блюдо дуже універсально, якщо у вас немає якогось інгредієнта, його з легкістю можна замінити іншим. Головне, щоб смаки поєднувалися і не перебивали один одного. В основі рис, соус чилі, а всі інші інгредієнти можна знайти у відділах корейської кухні або приготувати заздалегідь. Смачно, ситно і дуже цікаво. Якщо хочете спробувати нове блюдо з веселкою нових смаків, то приготуйте "бібімбап" .

  • Паростки сої - 1 Склянка
  • Кресс салат - 1 пучок
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Фарш із яловичини - 450 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Капуста кимчи - 100 грам
  • Соус чилі - 1 Чайна ложка
  • Кунжут насіння - 1 Чайна ложка
  • Мал - 3 склянки
Позика обсмажте на олії крес салат 2 хвилини.
Фарш відправте на сковороду, додайте соєвий соус і обсмажте до готовності. Приблизно 20-25 хвилин.
Відваріть рис, розкладіть по тарілках. Додайте чилі соус і зверху викладіть всі інгредієнти по краю тарілки. У центр покладіть обсмажене яйце.

Схожі рецепти