Песто з в'ялених помідорів

Песто з в'ялених помідорів
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Незрівнянна приправа песто з в'ялених помідорів готується елементарно, якщо у вас є в'ялені помідори. Песто можна подавати до будь-якої страви, крім солодких, звичайно.

опис приготування:

Консистенція песто з в'ялених помідорів повинна бути досить густий. В'ялені помідори необхідно замочити на 20-30 хвилин перед приготуванням. помідори повинні стати тільки злегка м'якими. Головний компонент песто з в'ялених помідорів — базилік. Його потрібно нарізаним щільно вкласти в чашку, це потрібна доза. Свіжі помідори не обов'язково додавати в песто, можна обійтися і томатною пастою. Успіхів і приємного апетиту!

  • часник— 4 зубчики
  • лук нарізаний— 3 Ст. ложки
  • Грецькі горіхи— 14 склянок
  • пармезан— 2 Ст. ложки
  • оцет бальзамічний— 1 Ст. ложка
  • Томатна паста— 1 Ст. ложка
  • сіль, перець— За смаком
  • помідори— 100 грам
  • Оливкова олія— 13 склянок
Песто з в'ялених помідорів - фото крок 1 підготувати продукти.

Песто з в'ялених помідорів - фото крок 2 У блендер завантажити зелень, помідори, цибуля, горіхи.

Песто з в'ялених помідорів - фото крок 3 До подрібненої маси додати томатну пасту , спеції і сир.

Песто з в'ялених помідорів - фото крок 4 Смачного! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Діп з в'ялених помідорів

Діп з в'ялених помідорів

незвичайна смакота — дип з в'ялених помідорів! Спробувала його одного разу в ознайомчої поїздки по Європі і відразу полюбила. Робити його дуже просто. Він відмінно підходить для сніданку і закуски. опис приготування: Діп з в'ялених помідорів готується три хвилини, а задоволення ви отримаєте ве...

читати далі
Баклажани з соусом песто

Баклажани з соусом песто

Баклажани з соусом песто - відмінна закуска, яка підійде до будь-яких страв. Виглядає вона дуже апетитно, тому її не соромно подати і на святковий стіл. Почастуєте і ви своїх гостей баклажанами. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати баклажани з соусом песто, то просто прочита...

читати далі
Брускетта з песто

Брускетта з песто

Брускетта з песто є класичну італійську закуску — помидорчик, вершковий сир або моцарелла, песто і хрусткий білий хліб. Таку закуску можна на сніданок подати, на полуденок. опис приготування: Песто можна купити готовий, а можна приготувати і в домашніх умовах. Для песто потрібен пучое базиліка...

читати далі
Брускетти з кабачками, в'яленими томатами і песто

Брускетти з кабачками, в'яленими томатами і песто

Брускетти - традиційне Італійську страву. це закуска, подана на скибочках підсушеного багета. блюдо цікаве, просте, але цілком здатне прикрасити й урізноманітнити навіть святковий стіл! опис приготування: Брускетта - закуска дуже універсальна, т.к. за основу тут беруться скибочки обсмаженого х...

читати далі
Бутерброди з «песто»

Бутерброди з «песто»

Ділюся своїм улюбленим рецептом бутербродів з "; Песто ";. Італійський соус ідеально поєднується з хрусткими хлібом, смаженими грибами і солодким перцем. опис приготування: Докладніше, як приготувати бутерброди з "; Песто ";, я розповім нижче. За бажанням можна додати тертий сир і томати черрі...

читати далі