Рецепт Песто з в'ялених помідорів фото

Песто з в'ялених помідорів
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Помідор , В'ялені помідори
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На природу
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Незрівнянна приправа песто з в'ялених помідорів готується елементарно, якщо у вас є в'ялені помідори. Песто можна подавати до будь-якої страви, крім солодких, звичайно.

Опис приготування:

Консистенція песто з в'ялених помідорів повинна бути досить густий. В'ялені помідори необхідно замочити на 20-30 хвилин перед приготуванням. Помідори повинні стати тільки злегка м'якими. Головний компонент песто з в'ялених помідорів - базилік. Його потрібно нарізаним щільно вкласти в чашку, це потрібна доза. Свіжі помідори не обов'язково додавати в песто, можна обійтися і томатною пастою. Успіхів і приємного апетиту!

  • Часник - 4 зубчики
  • Лук нарізаний - 3 Ст. Ложки
  • Грецькі горіхи - 14 склянок
  • Пармезан - 2 Ст. Ложки
  • Оцет бальзамічний - 1 Ст. Ложка
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Помідори - 100 грам
  • Оливкова олія - 13 склянок
песто з в'ялених помідорів - фото крок 1
Підготувати продукти.
песто з в'ялених помідорів - фото крок 2
У блендер завантажити зелень, помідори, цибуля, горіхи.
песто з в'ялених помідорів - фото крок 3
До подрібненої маси додати томатну пасту, спеції і сир.
песто з в'ялених помідорів - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти