Песто з в'ялених помідорів
(покроковий рецепт з фото)
Незрівнянна приправа песто з в'ялених помідорів готується елементарно, якщо у вас є в'ялені помідори. Песто можна подавати до будь-якої страви, крім солодких, звичайно.
Консистенція песто з в'ялених помідорів повинна бути досить густий. В'ялені помідори необхідно замочити на 20-30 хвилин перед приготуванням. Помідори повинні стати тільки злегка м'якими. Головний компонент песто з в'ялених помідорів - базилік. Його потрібно нарізаним щільно вкласти в чашку, це потрібна доза. Свіжі помідори не обов'язково додавати в песто, можна обійтися і томатною пастою. Успіхів і приємного апетиту!
- Часник - 4 зубчики
- Лук нарізаний - 3 Ст. Ложки
- Грецькі горіхи - 14 склянок
- Пармезан - 2 Ст. Ложки
- Оцет бальзамічний - 1 Ст. Ложка
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Помідори - 100 грам
- Оливкова олія - 13 склянок
Підготувати продукти.
У блендер завантажити зелень, помідори, цибуля, горіхи.
До подрібненої маси додати томатну пасту, спеції і сир.
Смачного!