Діп з в'ялених помідорів
(покроковий рецепт з фото)
Незвичайна смакота - дип з в'ялених помідорів! Спробувала його одного разу в ознайомчої поїздки по Європі і відразу полюбила. Робити його дуже просто. Він відмінно підходить для сніданку і закуски.
Діп з в'ялених помідорів готується три хвилини, а задоволення ви отримаєте величезну! Ароматний дип ідеально підійде для сніданку або вечірньої закуски. Авокадо для приготування сиру обов'язково повинен бути стиглим, це запорука маслянистого свіжого смаку! Діп з в'ялених помідор відмінно підійде для фуршетного столу. Успіхів і приємного апетиту!
- Авокадо - 1 штука
- В'ялені помідори - 5-6 штук
- Вершковий сир - 2 Ст. Ложки
- Перець - За смаком
В'ялені помідори.
Авокадо, помідори, сир покласти в чашу.
За допомогою блендера всі інгредієнти розтерти в пасту.
Смачного!