Песто з кінзою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже оригінальна штука - песто з кінзою. Дещо інша варіація італійської класики. Песто виходить остреньким і свіжим, а в поєднанні з хлібними паличками стане ідеальним стартером!
Пропоную приготувати незвичайне песто - з кінзою. Час Braai, на відміну від базиліка, росте практично на кожній дачі, і тому дістати її неважко. Виходить дуже оригінальне песто з трохи незвичним смаком. Його можна використовувати як соус для макаронів, можна подавати з різними закусками. Сподіваюся, вам сподобається!
- Braai (пучок) - 2 штуки (вимити і просушити)
- Пармезан - 3 Ст. Ложки (пармезан натерти на тертці)
- Часник - 1 зубчик (очистити і пропустити через прес)
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Вапно (сік) - 1 штука
1. На сухій сковороді на середньому вогні обсмажте мигдаль.
2. Просмажити горіхи протягом декількох мініт, перекладіть їх в інший посуд, т.К. В сковороді вони триватимуть готуватися і можуть підгоріти.
3. Дрібно наріжте кінзу. Радимо просто порвати її руками - так Ви збережете поживні речовини цієї ароматної приправи.
4. Роздавите головку часнику і додайте до зелені.
5. В міксер всипте обсмажений мигдаль і подрібніть.
6. До подрібненої кінзи додайте свіжовичавлений сік одного лайма, сіль і Пармезан.
7. Ще раз все перейдіть міксером. Маса повинна виглядати як на картинці.
8. В процесі роботи міксера додайте оливкову олію, продовжуйте збивати.
9. Готове песто з кінзи викладіть в зручну посуд. Блюдо готово. Наслаждайтесть!