Рецепт Песто з кінзою фото

Песто з кінзою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Дієтичне харчування, Пісні страви
Фуршет

Дуже оригінальна штука - песто з кінзою. Дещо інша варіація італійської класики. Песто виходить остреньким і свіжим, а в поєднанні з хлібними паличками стане ідеальним стартером!

Пропоную приготувати незвичайне песто - з кінзою. Час Braai, на відміну від базиліка, росте практично на кожній дачі, і тому дістати її неважко. Виходить дуже оригінальне песто з трохи незвичним смаком. Його можна використовувати як соус для макаронів, можна подавати з різними закусками. Сподіваюся, вам сподобається!

  • Braai (пучок) - 2 штуки (вимити і просушити)
  • Пармезан - 3 Ст. Ложки (пармезан натерти на тертці)
  • Часник - 1 зубчик (очистити і пропустити через прес)
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Вапно (сік) - 1 штука
песто з кінзою - фото крок 1
1. На сухій сковороді на середньому вогні обсмажте мигдаль.
песто з кінзою - фото крок 2
2. Просмажити горіхи протягом декількох мініт, перекладіть їх в інший посуд, т.К. В сковороді вони триватимуть готуватися і можуть підгоріти.
песто з кінзою - фото крок 3
3. Дрібно наріжте кінзу. Радимо просто порвати її руками - так Ви збережете поживні речовини цієї ароматної приправи.
песто з кінзою - фото крок 4
4. Роздавите головку часнику і додайте до зелені.
песто з кінзою - фото крок 5
5. В міксер всипте обсмажений мигдаль і подрібніть.
песто з кінзою - фото крок 6
6. До подрібненої кінзи додайте свіжовичавлений сік одного лайма, сіль і Пармезан.
песто з кінзою - фото крок 7
7. Ще раз все перейдіть міксером. Маса повинна виглядати як на картинці.
песто з кінзою - фото крок 8
8. В процесі роботи міксера додайте оливкову олію, продовжуйте збивати.
песто з кінзою - фото крок 9
9. Готове песто з кінзи викладіть в зручну посуд. Блюдо готово. Наслаждайтесть!

Схожі рецепти