Аджика з кінзою
(покроковий рецепт з фото)
Приємно додати нову смакову нотку в класичну рецептуру. Якраз сьогодні я вирішила розповісти вам такий експеримент. Точніше його придумали до мене, а я просто повторила.
Отже, представляю вам простий рецепт про те, як приготувати аджику з кінзою. Родина такого блюда - Грузія, адже там багато даної зелені. Такий соус виходить зеленого кольору, що для нього досить незвично. Ще тут не використовуються помідори. Готується виключно на перці і часнику. Підійде до риби, м'яса і птиці.
- Кінза свіжа - 4 пучка
- Зелений перець - 4 штуки
- Часник - 9 зубчиків
- Сіль - 1 Ст. Ложка
Перець помийте, видаліть з нього насіння. Chesnok чистий, але не ріжте. Кінзу промийте під струменем води і обсушити.
Всі інгредієнти подрібніть в блендері або в м'ясорубці до кашоподібного стану.
Аджику посоліть і перемішайте. Закуску можна подавати відразу до столу, а можна перекласти в баночку, закрити кришкою і зберігати в холодильнику. Вибирайте самі!