Рецепт Аджика з кінзою фото

Аджика з кінзою
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Овочі , Зелень , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Аджика
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 15 хв.

Приємно додати нову смакову нотку в класичну рецептуру. Якраз сьогодні я вирішила розповісти вам такий експеримент. Точніше його придумали до мене, а я просто повторила.

Опис приготування:

Отже, представляю вам простий рецепт про те, як приготувати аджику з кінзою. Родина такого блюда - Грузія, адже там багато даної зелені. Такий соус виходить зеленого кольору, що для нього досить незвично. Ще тут не використовуються помідори. Готується виключно на перці і часнику. Підійде до риби, м'яса і птиці.

  • Кінза свіжа - 4 пучка
  • Зелений перець - 4 штуки
  • Часник - 9 зубчиків
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
аджика з кінзою - фото крок 1
Перець помийте, видаліть з нього насіння. Chesnok чистий, але не ріжте. Кінзу промийте під струменем води і обсушити.
аджика з кінзою - фото крок 2
Всі інгредієнти подрібніть в блендері або в м'ясорубці до кашоподібного стану.
аджика з кінзою - фото крок 3
Аджику посоліть і перемішайте. Закуску можна подавати відразу до столу, а можна перекласти в баночку, закрити кришкою і зберігати в холодильнику. Вибирайте самі!

Схожі рецепти