Перше з курки
(покроковий рецепт з фото)
Курячі супи для мене на першому місці. На них витрачається менше часу, ніж на м'ясні, і вони мають різноманітні варіанти. Тому вам не складе труднощів часто радувати близьких новими рецептами.
Вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати перше з курки, якщо ви хочете на обід щось просте і знайоме. Звичні інгредієнти в поєднанні подарують вам ситне блюдо на обід і вечерю. Другим складовим є гречка, яка завжди добре поєднувалася з птахом. Все так легко, що у вас точно вийде смачно.
- Суповий набір - 300 грам (курячий)
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 1-2 штук
- Селера - 1-2 штук (стебло)
- Гречка - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1, 5 Ст. Ложки
- Зелень - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Вода - 3 L
На самому початку курку з водою доведіть до кипіння, а в цей час картопля наріжте кубиками, половину моркви натріть, цибуля (половинку) дрібно наріжте.
Злийте з курки воду, залийте нову, додавши промиту курку. Також додайте моркву, нарізану брусками, половину очищеного цибулі і селеру.
Варіть бульйон 20 хвилин. Потім в нього додайте картоплю.
Після цього промийте і додайте гречку.
Поки все вариться, в сковороді на олії обсмажте до золотистого кольору нарізану цибулю і моркву.
Коли картопля буде готовий, додайте в бульйон засмажку.
І не забудьте дістати з супу велику моркву, половинку лука і селеру. А також додайте нашатковану зелень і сіль.
У готовий суп додайте спеції за смаком. Смачного!