Рецепт Перше з курки фото

Перше з курки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Крупи
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Курячі супи для мене на першому місці. На них витрачається менше часу, ніж на м'ясні, і вони мають різноманітні варіанти. Тому вам не складе труднощів часто радувати близьких новими рецептами.

Опис приготування:

Вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати перше з курки, якщо ви хочете на обід щось просте і знайоме. Звичні інгредієнти в поєднанні подарують вам ситне блюдо на обід і вечерю. Другим складовим є гречка, яка завжди добре поєднувалася з птахом. Все так легко, що у вас точно вийде смачно.

  • Суповий набір - 300 грам (курячий)
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 1-2 штук
  • Селера - 1-2 штук (стебло)
  • Гречка - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1, 5 Ст. Ложки
  • Зелень - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Вода - 3 L
перше з курки - фото крок 1
На самому початку курку з водою доведіть до кипіння, а в цей час картопля наріжте кубиками, половину моркви натріть, цибуля (половинку) дрібно наріжте.
перше з курки - фото крок 2
Злийте з курки воду, залийте нову, додавши промиту курку. Також додайте моркву, нарізану брусками, половину очищеного цибулі і селеру.
перше з курки - фото крок 3
Варіть бульйон 20 хвилин. Потім в нього додайте картоплю.
перше з курки - фото крок 4
Після цього промийте і додайте гречку.
перше з курки - фото крок 5
Поки все вариться, в сковороді на олії обсмажте до золотистого кольору нарізану цибулю і моркву.
перше з курки - фото крок 6
Коли картопля буде готовий, додайте в бульйон засмажку.
перше з курки - фото крок 7
І не забудьте дістати з супу велику моркву, половинку лука і селеру. А також додайте нашатковану зелень і сіль.
перше з курки - фото крок 8
У готовий суп додайте спеції за смаком. Смачного!

Схожі рецепти