Перше з кролика
(покроковий рецепт з фото)
Ще моя бабуся готувала такий суп, цей аромат і смак мене повертають на 20 років назад. Рецептів, як приготувати перше з кролика, багато, але цей особливий для мене. Найсмачніший у світі суп!
Суп виходить дуже насиченим і ароматним. За бажанням ви можете додати в нього макарони або картопля. Такий суп не містить багато калорій, але він насичує і втаязикє відчуття голоду. На літній період, коли нічого не хочеться їсти або тим більше вже, готувати, такий легкий супчик - це знахідка. Подавайте суп порційно, зверху присипавши рубаною свіжої петрушкою, вона чудово гармонує з кроликом. Смачного!
- Тушка кролика - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Корінь петрушки - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Бульйон - 0, 5 L
- Сіль, перець - За смаком
- Петрушка - 1 щіпка
Очищену моркву наріжте невеликими шматочками, так само поступите і з коренем петрушки. У глибоку каструлю налийте невелику кількість рослинної олії, Відведіть туди обсмажувати овочі.
Коли овочі стануть білішими, налийте в каструлю води стільки, щоб та їх покрила.
Коли овочі проваряться 1-2 хвилини, додайте бульйон. Я зберегла курячий бульйон, коли варила курку, ось його і використовую. Сюди чудово підійде і будь-який інший на ваш розсуд: овочевий, яловичий.
Коли бульйон трохи підігріється, відправте в нього цілу цибулину, сіль, перець за смаком і м'ясо кролика. Варіть суп на середньому вогні (приблизно 60 хвилин).