Перець в медовому маринаді
(покроковий рецепт з фото)
Цей маринований перчик подобається практично всім. Маринад тут просто чарівний: ніжний, пряний, з легким ароматом меду. А заготовка з такого перцю прекрасно зберігається в кімнатних умовах.
Краса цього маринаду в тому, що використовувати його можна і для гострого перцю теж. Крім того, ви можете зробити різні варіанти заготовок на основі цього маринаду: в одну баночку покладіть побільше часнику, в іншу - ягоди ялівцю, в третю - перчик чилі, в четверту - розмарин і т.Д. Вийдуть абсолютно різні закуски, кожна зі своїм особливим смаком!
- Перець болгарський - 1 кілограм
- Вода - 1 літр (маринад)
- Цукор - 1, 5 склянки (маринад)
- Сіль - 2 Ст. Ложки (маринад)
- Оцет 9 % - 1, 5 склянки (маринад)
- Олія соняшникова - 1 Склянка (маринад)
- Мед - 1 Ст. Ложка (маринад)
- Часник - 4 зубчики
- Перець духмяний - 10 штук
1. Перець помийте, очистіть від насіння, наріжте смужками.
2. В ошпарені окропом банки покладіть по 2 горошини перцю і по зубчику часнику.
3. Змішайте всі інгредієнти для маринаду, vskipyatite.
4. Додайте перець і бланшувати близько 3 хвилин. Перець повинен залишитися трохи твердим.
5. Щільно укладіть перець в банки, залийте до верху маринадом. Закрийте або закатати кришками.
6 Смачного!