Рецепт Перець в медовому маринаді фото

Перець в медовому маринаді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Болгарський перець , Мед
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей маринований перчик подобається практично всім. Маринад тут просто чарівний: ніжний, пряний, з легким ароматом меду. А заготовка з такого перцю прекрасно зберігається в кімнатних умовах.

Опис приготування:

Краса цього маринаду в тому, що використовувати його можна і для гострого перцю теж. Крім того, ви можете зробити різні варіанти заготовок на основі цього маринаду: в одну баночку покладіть побільше часнику, в іншу - ягоди ялівцю, в третю - перчик чилі, в четверту - розмарин і т.Д. Вийдуть абсолютно різні закуски, кожна зі своїм особливим смаком!

  • Перець болгарський - 1 кілограм
  • Вода - 1 літр (маринад)
  • Цукор - 1, 5 склянки (маринад)
  • Сіль - 2 Ст. Ложки (маринад)
  • Оцет 9 % - 1, 5 склянки (маринад)
  • Олія соняшникова - 1 Склянка (маринад)
  • Мед - 1 Ст. Ложка (маринад)
  • Часник - 4 зубчики
  • Перець духмяний - 10 штук
перець в медовому маринаді - фото крок 1
1. Перець помийте, очистіть від насіння, наріжте смужками.
перець в медовому маринаді - фото крок 2
2. В ошпарені окропом банки покладіть по 2 горошини перцю і по зубчику часнику.
перець в медовому маринаді - фото крок 3
3. Змішайте всі інгредієнти для маринаду, vskipyatite.
перець в медовому маринаді - фото крок 4
4. Додайте перець і бланшувати близько 3 хвилин. Перець повинен залишитися трохи твердим.
перець в медовому маринаді - фото крок 5
5. Щільно укладіть перець в банки, залийте до верху маринадом. Закрийте або закатати кришками.
перець в медовому маринаді - фото крок 6
6 Смачного!

Схожі рецепти