Куряче філе в медовому маринаді
(покроковий рецепт з фото)
Суперблюдо для святкового столу або на кожен день. Куряче філе маринується в медовому маринаді з додаванням апельсинового соку і вершків. Виходить дійсно смачно, пальчики оближеш!
Вашій увазі пропоную простий рецепт приготування курячого філе в медовому маринаді. Фішка маринаду - його неповторний смак, який передається курячому філе після процесу маринування. Готова курка прекрасно поєднується з різноманітними гарнірами. Вдалого приготування!
- Куряче філе - 600 грам
- Сік апельсиновий - 250 мілілітрів
- Мед - 2-3 Ст. Ложок
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Вершки - 200 мілілітрів
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
Куряче філе промийте та висушіть. Наріжте невеликими шматочками, присипте сіллю і перцем за смаком.
Влийте розтоплений мед, апельсиновий сік і соєвий соус. Поставте філе в холодильник на 2 години для маринування.
Влийте в чашу мультиварки масло. Викладіть туди ж замариновану курочку. Готуйте на програмі "жарка" 15 хвилин.
Після п'ятнадцяти хвилин додайте до курочку борошно і влийте маринад. Все трохи перемішайте, щоб маринад з борошном рівномірно розподілилися.
Слідом влийте вершки. Краще, щоб вони спочатку були кімнатної температури. Чим жирніше вершки, тим густіше буде соус.
Все ще раз перемішати, виставляємо програму "гасіння" з 30 хвилин.
Смачного!