Рецепт Куряче філе в медовому маринаді фото

Куряче філе в медовому маринаді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти , Птах , Курка , Куряче філе
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Суперблюдо для святкового столу або на кожен день. Куряче філе маринується в медовому маринаді з додаванням апельсинового соку і вершків. Виходить дійсно смачно, пальчики оближеш!

Опис приготування:

Вашій увазі пропоную простий рецепт приготування курячого філе в медовому маринаді. Фішка маринаду - його неповторний смак, який передається курячому філе після процесу маринування. Готова курка прекрасно поєднується з різноманітними гарнірами. Вдалого приготування!

  • Куряче філе - 600 грам
  • Сік апельсиновий - 250 мілілітрів
  • Мед - 2-3 Ст. Ложок
  • Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
куряче філе в медовому маринаді - фото крок 1
Куряче філе промийте та висушіть. Наріжте невеликими шматочками, присипте сіллю і перцем за смаком.
куряче філе в медовому маринаді - фото крок 2
Влийте розтоплений мед, апельсиновий сік і соєвий соус. Поставте філе в холодильник на 2 години для маринування.
куряче філе в медовому маринаді - фото крок 3
Влийте в чашу мультиварки масло. Викладіть туди ж замариновану курочку. Готуйте на програмі"Жарка" 15 хвилин.
куряче філе в медовому маринаді - фото крок 4
Після п'ятнадцяти хвилин додайте до курочку борошно і влийте маринад. Все трохи перемішайте, щоб маринад з борошном рівномірно розподілилися.
куряче філе в медовому маринаді - фото крок 5
Слідом влийте вершки. Краще, щоб вони спочатку були кімнатної температури. Чим жирніше вершки, тим густіше буде соус.
куряче філе в медовому маринаді - фото крок 6
Все ще раз перемішати, виставляємо програму"Гасіння" з 30 хвилин.
куряче філе в медовому маринаді - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти