Рецепт Перець смажений шматочками фото

Перець смажений шматочками
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі , Болгарський перець
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

Ділюся рецептом приготування перцю смаженого шматочками прямо з Болгарії! Принаймні, перці будемо запікати саме болгарські. Смачно, швидко і просто! Спробуйте!

Опис приготування:

Як вид, рецепт приготування перцю смаженого шматочками дуже простий. Звичайно, блюдо на любителя - перець сам по собі майже позбавлений смаку, але особисто мені він в підсмаженому вигляді з лимонним соком і морською сіллю - просто дуже подобається! Якщо їсти таке блюдо в малих дозах, з грінками або свіжими овочами - ніякої шкоди фігурі ви не завдасте!

  • Перець - 400 грам
  • Лимон - 1 штука (треба сік одного лимона)
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Олія кунжутна - 2 Ст. Ложки
  • Сіль морська - За смаком
перець смажений шматочками - фото крок 1
1. Отже, ретельно підготуємо перці. Моєму, обсушити. Ділимо на шматочки поперек - нам треба з середини видалити всі зернятка. Хоча можна деякі залишити і цілими - для красоти.
перець смажений шматочками - фото крок 2
2. Заливаємо їх маслом, лимонним соком і соєвим соусом. Нехай постоять півгодини-годину. Потім відправимо на сковорідку, очистивши від залишків маринаду. Сам соус поки не виливайте.
перець смажений шматочками - фото крок 3
3. Підсмажуємо до появи"підпалин" . Висипаємо на тарілку, поливаємо маринадом і посипаємо сіллю. Готово!

Схожі рецепти