Перець смажений шматочками
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом приготування перцю смаженого шматочками прямо з Болгарії! Принаймні, перці будемо запікати саме болгарські. Смачно, швидко і просто! Спробуйте!
Як вид, рецепт приготування перцю смаженого шматочками дуже простий. Звичайно, блюдо на любителя - перець сам по собі майже позбавлений смаку, але особисто мені він в підсмаженому вигляді з лимонним соком і морською сіллю - просто дуже подобається! Якщо їсти таке блюдо в малих дозах, з грінками або свіжими овочами - ніякої шкоди фігурі ви не завдасте!
- Перець - 400 грам
- Лимон - 1 штука (треба сік одного лимона)
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Олія кунжутна - 2 Ст. Ложки
- Сіль морська - За смаком
1. Отже, ретельно підготуємо перці. Моєму, обсушити. Ділимо на шматочки поперек - нам треба з середини видалити всі зернятка. Хоча можна деякі залишити і цілими - для красоти.
2. Заливаємо їх маслом, лимонним соком і соєвим соусом. Нехай постоять півгодини-годину. Потім відправимо на сковорідку, очистивши від залишків маринаду. Сам соус поки не виливайте.
3. Підсмажуємо до появи "підпалин" . Висипаємо на тарілку, поливаємо маринадом і посипаємо сіллю. Готово!