Рецепт Короп, смажений шматочками фото

Короп, смажений шматочками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Короп
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Ділюся рецептом приготування коропа, смаженого шматочками. Риба сама по собі жирна і соковита, тому в процесі виділяється багато соку. Я додала сметану і томати - вийшов готовий соус до риби!

Цей простий рецепт коропа, смаженого шматочками, вам обов'язково коли-небудь стане в нагоді, так що обов'язково його збережіть. Готувати коропа буває складно, адже потрібно підкреслити, що це особлива риба, а не просто величезний карась. Тому я вважаю за краще експерименти з соусами. Цей соус став незвичайним завдяки каррі і здорово підкреслив смак риби. Спробуйте і ви!

  • Короп - 1 кілограм
  • Помідори - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Каррі - 1 Ст. Ложка
  • Крем 15% - 0.5 склянки
  • Спеції - За смаком
короп, смажений шматочками - фото крок 1
1. Рибу ретельно очищаємо від кісток і луски. Помиємо, обсушити і натерти спеціями і сіллю. Я вибрала сіль і каррі, але можна використовувати будь-які приправи. Залиште рибу постояти 15 хвилин.
короп, смажений шматочками - фото крок 2
2. За цей час ви якраз встигнете подрібнити і обсмажити цибулю з борошном. Потім додамо до нього помідори і зменшимо вогонь, щоб вони трохи пустили сік. Далі додаємо шматки риби, обсмажуємо кожен з двох сторін. Кількість масла - за смаком.
короп, смажений шматочками - фото крок 3
3. Потім вливаємо сметану і томатну пасту. Перемішаємо, і тушкуємо на маленькому вогні до готовності. Спеції - за смаком.
короп, смажений шматочками - фото крок 4
4. Подаємо з улюбленим гарніром. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти