Рецепт Короп смажений з цибулею фото

Короп смажений з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Короп
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смажена риба - це вічна класика в кулінарії. У цьому рецепті я розповім, як приготувати коропа, смаженого з цибулею. Страва смачна і буде до речі на будь-якому столі. Готується воно дуже просто і швидко!

Опис приготування:

Короп - Золота рибка в Достук. А у річкової риби часто спостерігається типовий річковий запах. Щоб прибрати непотрібний аромат, необхідно присмачити рибку лимонним соком безпосередньо перед смаженням. Вдалою готування!

  • Короп - 800 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Борошно - 1 Склянка
  • Сіль, спеції - 1 Ст. Ложка
короп смажений з цибулею - фото крок 1
Карпа очищаємо від луски за допомогою ножа. Промиваємо і потрошимо. Акуратно видаляємо нутрощі, щоб не пошкодити жовчний міхур, він дає гіркоту.
короп смажений з цибулею - фото крок 2
Прибираємо голови і хвостики, вони нам не знадобляться. Ріжемо рибу на шматочки. Солимо і заправляємо спеціями на свій смак. Потім кожен шматочок занурюємо в борошно.
короп смажений з цибулею - фото крок 3
Сковороду ставимо на вогонь, nalivaem rafinirovannoe масло. Смажимо кожен шматочок коропа з обох сторін до золотистої скоринки. Вогонь використовуємо середній.
короп смажений з цибулею - фото крок 4
Карпа подаємо з підсмажений цибулею і свіжою зеленню. Можна їсти з будь-яким гарніром або овочами. Смачного!

Схожі рецепти