Перець, фарширований сиром і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Літо - цей час легких салатів і закусок їх свіжих овочів і в цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати перець, фарширований сиром і сиром. Спробуйте, адже це дійсно дуже смачно.
Звичайно, зробити таку відмінну закуску можна в будь-який час року, але все-таки влітку цей простий рецепт перцю, фаршированого сиром і сиром, - справжній хіт. Вся принадність цієї страви в тому, що приготувати його можна за лічені хвилини, а на столі такий перчик завжди вигідно виглядає, тому для свята кращої закуски годі й шукати. Але навіть в звичайний день ви без праці можете зробити перець, фарширований сиром і сиром в домашніх умовах і подати його в якості легкого сніданку або доповнення до обіду або вечері.
- Перець солодкий - 6 штук
- Сир 20% - 100 грам
- Сирок Плавлений - 3 штуки
- Зелень свіжа - 60 грам
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Для початку необхідно зрізати у перців місце кріплення плодоніжки і видалити з них насіння і перегородки, потім ретельно промити перці.
Свіжу зелень промиваємо під проточною водою і подрібнюємо.
Потім ми збиваємо сир за допомогою міксера або блендера і викладаємо його в миску. Додаємо натерті на крупній тертці плавлені сирки, подрібнену зелень, сіль і перець. Ретельно все перемішуємо і ще раз збиваємо масу міксером.
Тепер наповнюємо приготованою сумішшю перці і гарненько утрамбовуємо сирно-сирну масу. Кладемо фаршировані перці в холодильник на пару годин, після чого нарізаємо їх на скибочки, прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу. Смачного!