Перець, фарширований грибами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Відмінна закуска і відмінний варіант для літнього обіду або вечері - перець, фарширований грибами і сиром в домашніх умовах, він виходить смачним, свіжим і оригінальним рішенням! Спробуйте, смачно!
До вашої уваги - рецепт приготування перцю, фаршированого грибами та сиром! Закуска виходить відмінна - в міру соковита, в міру ніжна, і практично не калорійна. Хоча якщо ви більше любите закуски поситнее - в начинку зі сковороди можна додати майонез або сметану, а також додати свіжі томати, - смак стане більш вираженим. Бажаю удачі!
- Перець болгарський - 5 штук
- Цибуля - 1 штука
- Фарш - 300 грам
- Печериці - 300 грам
- Бринза - 150 грам
- Сир твердий - 50 грам
1. Цибуля і фарш обсмажити на олії. Далі додамо гриби і обсмажити все разом. Знімаємо з вогню, і тепер додамо шматочки бринзи. Перемішаємо і додамо спеції.
2. Тепер з перців вирізаємо серцевину, наповнюємо отриманою сумішшю і викладаємо на деко.
3. Випікаємо до м'якості перців, а потім посипаємо тертим твердим сиром. Чекаємо, поки сир розплавиться - і можна блюдо подавати!