Фарширований перець грибами в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Фарширований перець грибами в духовці - дуже смачне і насичене блюдо, приготоване з найдоступніших інгредієнтів. Блюдо підійде на обід або сімейна вечеря. Обов'язково приготуйте!
Перед вами - простий рецепт приготування фаршированого перцю грибами в духовці. Перець фарширується смаженими грибами з цибулею, морквою і часником. А потім гаситься в томатному соусі, приблизно 35-40 хвилин. Блюдо подається на стіл в гарячому вигляді. Вдалого приготування!
- Перець болгарський - 6-7 штук
- Мал - 100 грам (відвареної)
- Печериці - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Барбарис - 2-3 Ст. Ложок
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Чебрець - 3-4 штук (гілочки)
- Сіль і перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Цибуля, часник і морква подрібнюємо і обсмажуємо на рослинному маслі. Додаємо чебрець і готуємо до м'якості овочів.
Додаємо порізані печериці, сіль і перець. Готуємо, поки не випарується вся рідина.
З'єднуємо смажені овочі з відвареним рисом і барбарисом.
З перців обрізаємо вершечки, видаляємо насіння. Наповнюємо перці начинкою і перекладаємо їх у формі для запікання.
Розводимо томатну пасту в 200 мл окропу. Заливаємо отриманою сумішшю перець. Тушкуємо блюдо в духовці 35-40 хвилин, температура 180 градусів.
Смачного!