Рецепт Фарширований перець грибами в духовці фото

Фарширований перець грибами в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Гриби, Болгарський перець, Печериці
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фаршировані

Фарширований перець грибами в духовці - дуже смачне і насичене блюдо, приготоване з найдоступніших інгредієнтів. Блюдо підійде на обід або сімейна вечеря. Обов'язково приготуйте!

Перед вами - простий рецепт приготування фаршированого перцю грибами в духовці. Перець фарширується смаженими грибами з цибулею, морквою і часником. А потім гаситься в томатному соусі, приблизно 35-40 хвилин. Блюдо подається на стіл в гарячому вигляді. Вдалого приготування!

  • Перець болгарський - 6-7 штук
  • Мал - 100 грам (відвареної)
  • Печериці - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Барбарис - 2-3 Ст. Ложок
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Чебрець - 3-4 штук (гілочки)
  • Сіль і перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
фарширований перець грибами в духовці - фото крок 1
Цибуля, часник і морква подрібнюємо і обсмажуємо на рослинному маслі. Додаємо чебрець і готуємо до м'якості овочів.
фарширований перець грибами в духовці - фото крок 2
Додаємо порізані печериці, сіль і перець. Готуємо, поки не випарується вся рідина.
фарширований перець грибами в духовці - фото крок 3
З'єднуємо смажені овочі з відвареним рисом і барбарисом.
фарширований перець грибами в духовці - фото крок 4
З перців обрізаємо вершечки, видаляємо насіння. Наповнюємо перці начинкою і перекладаємо їх у формі для запікання.
фарширований перець грибами в духовці - фото крок 5
Розводимо томатну пасту в 200 мл окропу. Заливаємо отриманою сумішшю перець. Тушкуємо блюдо в духовці 35-40 хвилин, температура 180 градусів.
фарширований перець грибами в духовці - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти