Перець, фарширований гречкою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Postnoe, корисне і смачне блюдо. З такою начинкою перці готують дуже рідко, а даремно.
Ця страва має сподобається тим, хто стежить за своїм раціоном, підраховує калорії і тим, хто дотримується посту. В основному перці фарширують рисом, а ось така начинка - рідкість. Багато з вас навіть не здогадувалися, що перець можна фарширувати гречкою. Перед вами рецепт перців, фаршированих гречкою і грибами з фото. Читаємо, дивимося і йдемо готувати. Смачного!
- Перець болгарський - 5 штук
- Гречка - 1 Склянка
- Гриби - 300-400 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Зелень кропу, петрушки - 50 грам
Насамперед варимо гречку. Заливаємо стакан крупи двома склянками води, додаємо пів чайної ложки солі і варимо кашу до готовності.
Чистимо цибулю та гриби. Нарізаємо невеликими кубиками і обсмажуємо до готовності на рослинній олії. Солимо і перчимо.
Зелень дрібно рубаємо і змішуємо з гречаною кашею і обсмаженими грибами. Начинка для перців готова.
Перці розрізаємо на половинки, моєму і видаляємо серцевину. Обшпарюємо окропом. Викладаємо у форму для запікання, змащену олією.
Наповнюємо половинки перців фаршем з гречки і грибів. На дно форми наливаємо приблизно пів склянки води і ставимо перець в розігріту духовку. Запікаємо при температурі 180-200 градусів хвилин 30-40. Готовий перець легко протикає виделкою.