Рецепт Перець, фарширований гречкою і грибами фото

Перець, фарширований гречкою і грибами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Крупи , Гриби , Гречка
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Postnoe, корисне і смачне блюдо. З такою начинкою перці готують дуже рідко, а даремно.

Опис приготування:

Ця страва має сподобається тим, хто стежить за своїм раціоном, підраховує калорії і тим, хто дотримується посту. В основному перці фарширують рисом, а ось така начинка - рідкість. Багато з вас навіть не здогадувалися, що перець можна фарширувати гречкою. Перед вами рецепт перців, фаршированих гречкою і грибами з фото. Читаємо, дивимося і йдемо готувати. Смачного!

  • Перець болгарський - 5 штук
  • Гречка - 1 Склянка
  • Гриби - 300-400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Зелень кропу, петрушки - 50 грам
перець, фарширований гречкою і грибами - фото крок 1
Насамперед варимо гречку. Заливаємо стакан крупи двома склянками води, додаємо пів чайної ложки солі і варимо кашу до готовності.
перець, фарширований гречкою і грибами - фото крок 2
Чистимо цибулю та гриби. Нарізаємо невеликими кубиками і обсмажуємо до готовності на рослинній олії. Солимо і перчимо.
перець, фарширований гречкою і грибами - фото крок 3
Зелень дрібно рубаємо і змішуємо з гречаною кашею і обсмаженими грибами. Начинка для перців готова.
перець, фарширований гречкою і грибами - фото крок 4
Перці розрізаємо на половинки, моєму і видаляємо серцевину. Обшпарюємо окропом. Викладаємо у форму для запікання, змащену олією.
перець, фарширований гречкою і грибами - фото крок 5
Наповнюємо половинки перців фаршем з гречки і грибів. На дно форми наливаємо приблизно пів склянки води і ставимо перець в розігріту духовку. Запікаємо при температурі 180-200 градусів хвилин 30-40. Готовий перець легко протикає виделкою.

Схожі рецепти