Фарширований перець з сиром і бринзою
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати фарширований перець з сиром і бринзою - справжній шедевр болгарської кухні. Називається він "чушка бюрек", готується досить просто, виходить дуже смачним!
Це дуже-дуже смачно! Солодкий перець і солонувата бринза - вже само по собі прекрасне поєднання, але якщо їх ще підсмажити в паніровці - це зовсім інший смак: ніжний, ароматний і соковитий.
- Болгарський перець - 800 грам
- Бринза - 200 грам
- Яйця - 3 штуки
- Панірувальні сухарі - 1 Склянка
1. Перець викладіть на деко і запечіть в духовці протягом 10-15 хвилин при температурі 200 градусів.
2. Перець повинен вийти м'яким, але не повинен розпадатися на частини. Перекладіть його в пакет, зав'яжіть на кілька хвилин. Потім зріжте верхівку, зніміть шкірку і вийміть насіння.
3. Бринзу розімніть ложкою, додайте яйце. Розмішайте до однорідності. Замість бринзи також можна використовувати сир. Тільки обов'язково підсолити його.
4. Кожен перець заповніть начинкою, але не щільно.
6. Обваляйте кожен перець у збитих яйцях, а потім в панірувальних сухарях. Смажте в олії до золотистого кольору з обох сторін.
7. Ось таке гарне і смачне блюдо вийшло!