Перець, фарширований ковбасою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Смачних і оригінальних закусок просто не може бути багато в кулінарній скарбничці, згодні? Хочу поділитися з вами дуже цікавою ідеєю, як приготувати перець, фарширований ковбасою і сиром.
На святковому столі яскраві і апетитні кільця перцю напевно привернуть увагу всіх гостей. Начинка недорога і проста, та й класичне поєднання сиру і ковбаси завжди безпрограшно. Хочу також звернути вашу увагу на те, що найкраще використовувати для великих порцій перці різних кольорів або великі помідори, наприклад.
- Солодкий перець - 2 штуки
- Ковбаса - 100 грам
- Вершкове масло - 75 грам
- Сир - 75 грам
- Зелень - За смаком
1. Перець вимийте, обсушити, акуратно зріжте верхівку і видаліть насіння.
2. Дрібно наріжте ковбасу. Найкраще підійде копчена начебто сервелат.
3. Вимийте невеликий пучок зеленої цибулі і подрібніть його.
4. З'єднайте в глибокій мисці цибулю з ковбасою. Додайте розм'якшене вершкове масло і перемішайте.
5. Ось така маса виходить.
6. Сир натріть на тертці.
7. І додайте в мисочку. Ще раз добре перемішайте. Спробуйте, може, захочете додати дрібку солі, якщо сир несолоний, або перцю, наприклад. Усе, начинка готова.
8. Акуратно наповніть начинкою перець (для різноманітності можна взяти і помідор), щільно притискаючи ложкою. Надішліть в холодильник на 2-2.5 годину.
9. А безпосередньо перед подачею гострим ножем наріжте перець кружечками. Смачного!