Перець, фарширований морквою
(покроковий рецепт з фото)
Голубці і фарширований перець - ці два блюда дуже схожі між собою. Ви можете вибрати підходящий варіант начинки. Сьогодні розповім, як приготувати перець, фарширований морквою. Дуже смачно!
Ось такі смачні перчики у мене вийшли. Якщо не любите морква, то використовуйте інші овочі, а також не варто забувати про класичному варіанті: м'ясний фарш (курячий, свинячий, яловичий). Страву подають гарячим з утворилася під час приготування підливою.
- Рис відварний - 2, 5 склянки
- Перці - 12 штук
- Свинячий фарш - 450 грам
- Індиче фарш - 450 грам
- Яйця - 2 штуки
- Морква - 5 штук
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - За смаком
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Гриби мариновані - 0, 5 склянки
- Сіль - За смаком
- Оцет - 2 Ст. Ложки
1. Виберіть перці (можна одного розміру або різні), гарненько вимийте їх.
2. Відріжте капелюшки у перців, потім видаліть насіння і промийте всередині. Очистіть моркву і натріть її на крупній тертці.
3. У каструлю налийте воду, додайте столову ложку солі і оцет, доведіть воду до кипіння і викладіть перці. Після закипання варіть їх 3 хвилини, потім вимкніть вогонь і залиште овочі на 45-50 хвилин у воді.
4. Розігрійте 3 ст. L. Рослинного масла і вершкове, викладіть моркву і обсмажте до м'якості, потім додайте подрібнені гриби. В окремій мисці змішайте весь фарш, відварений рис. А в іншу вбийте яйця і додайте обсмажену моркву, приправити сіллю. Перець заповніть на ½ м'ясним фаршем, а решту - морквяним. Викладіть перці в каструлю і залийте 3 склянками води з томатною пастою, в якій вони варилися. Накрийте перці кришкою і варіть на слабкому вогні близько 45 хвилин.