Рецепт Перець, фарширований морквою фото

Перець, фарширований морквою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Овочі , Індичка , Птах , Фарш , Морква , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 10 хв.

Голубці і фарширований перець - ці два блюда дуже схожі між собою. Ви можете вибрати підходящий варіант начинки. Сьогодні розповім, як приготувати перець, фарширований морквою. Дуже смачно!

Опис приготування:

Ось такі смачні перчики у мене вийшли. Якщо не любите морква, то використовуйте інші овочі, а також не варто забувати про класичному варіанті: м'ясний фарш (курячий, свинячий, яловичий). Страву подають гарячим з утворилася під час приготування підливою.

  • Рис відварний - 2, 5 склянки
  • Перці - 12 штук
  • Свинячий фарш - 450 грам
  • Індиче фарш - 450 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Морква - 5 штук
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - За смаком
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Гриби мариновані - 0, 5 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
перець, фарширований морквою - фото крок 1
1. Виберіть перці (можна одного розміру або різні), гарненько вимийте їх.
перець, фарширований морквою - фото крок 2
2. Відріжте капелюшки у перців, потім видаліть насіння і промийте всередині. Очистіть моркву і натріть її на крупній тертці.
перець, фарширований морквою - фото крок 3
3. У каструлю налийте воду, додайте столову ложку солі і оцет, доведіть воду до кипіння і викладіть перці. Після закипання варіть їх 3 хвилини, потім вимкніть вогонь і залиште овочі на 45-50 хвилин у воді.
перець, фарширований морквою - фото крок 4
4. Розігрійте 3 ст. L. Рослинного масла і вершкове, викладіть моркву і обсмажте до м'якості, потім додайте подрібнені гриби. В окремій мисці змішайте весь фарш, відварений рис. А в іншу вбийте яйця і додайте обсмажену моркву, приправити сіллю. Перець заповніть на ½ м'ясним фаршем, а решту - морквяним. Викладіть перці в каструлю і залийте 3 склянками води з томатною пастою, в якій вони варилися. Накрийте перці кришкою і варіть на слабкому вогні близько 45 хвилин.

Схожі рецепти