Рецепт Печінковий пиріг (рецепт шарами) фото

Печінковий пиріг (рецепт шарами)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Печінка
Рецепти без шкоди
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Випічка
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Розповім про те, як приготувати печінковий пиріг (рецепт шарами). Зробити такий дуже легко і просто, що під силу навіть початківцю кухареві. Цей пиріг не тільки дуже смачний, але і корисний.

Опис приготування:

Печінка багата на вітаміни групи В, фолієву кислоту і інші мінеральні речовини. Вона обов'язково має бути присутня в раціоні у вагітних, дітей, літніх людей. З нею можна приготувати безліч страв. Такий тортик частенько готують в країнах колишнього Радянського Союзу (особливо у свята).

  • Печінка - 500 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Майонез - За смаком
  • Огірок - 2 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
печінковий пиріг (рецепт шарами) - фото крок 1
1. Використовуйте будь-яку печінку, гарненько її очистіть від плівок і згустків крові, наріжте дрібно або перекрутити в м'ясорубці, подрібніть в блендері.
печінковий пиріг (рецепт шарами) - фото крок 2
2. У миску до печінки додайте курячі яйця, гарненько розмішайте.
печінковий пиріг (рецепт шарами) - фото крок 3
3. Додайте пшеничну муку частинами, щоб не було грудочок, і розмішайте.
печінковий пиріг (рецепт шарами) - фото крок 4
4. Влийте молоко тільки в добре розмішати масу, ще раз все змішайте.
печінковий пиріг (рецепт шарами) - фото крок 5
5. За смаком посоліть і поперчіть, по необхідності додайте борошно або молоко, потрібна консистенція, як на млинці.
печінковий пиріг (рецепт шарами) - фото крок 6
6. Очистіть і дрібно наріжте цибулю, обсмажте його на розпеченій сковороді.
печінковий пиріг (рецепт шарами) - фото крок 7
7. Додайте в тісто обсмажену цибулю і перемішайте.
печінковий пиріг (рецепт шарами) - фото крок 8
8. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, вилийте в неї невелика кількість"тесту" .
печінковий пиріг (рецепт шарами) - фото крок 9
9. Обсмажуйте млинці з кожного боку до рум'яної скоринки.
печінковий пиріг (рецепт шарами) - фото крок 10
10. Для начинки: наріжте тонкою соломкою огірки, видавіть часник і додайте майонез, сіль і poperčite, перемішайте.
печінковий пиріг (рецепт шарами) - фото крок 11
11. Перемажьте кожен млинець приготовленої начинкою, вкладати їх один з одним.
печінковий пиріг (рецепт шарами) - фото крок 12
12. Дайте пирогу настоятися деякий час в холодильнику, а потім нарізуйте шматочками і подавайте.

Схожі рецепти